Akce, slevy, výhodný nákup TV - tipy

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod eiben 17. 2. 2025 22:14

tak to je perfektni koupe :tleskani
eiben
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 17. 2. 2025 23:08

S85D je úplný oled lowend, který je co se týče panelu výrazně horší i než např LG B4 a aspoň u nás v ČR se B4 dostala v 65" dokonce i pod 900€ .. Nemluvě, že je ten Samsung ještě navíc i bez Dolby Vision..
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 18. 2. 2025 18:20

Tak ještě jednou..

https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 9540/49704

Ten panel v 85D je pod úrovní B4.. dokonce základní 6 let staré Panasonicy nebo 6 let stará LG C9 dosahují mnohem vyššího peaku v HDR .

Upřímně nevidím moc důvodů kupovat s85d když je B4 ve všem lepší a často i levnější. Vzhledem k tomu že LG už řadu A nevydává je prostě S85D výkonem panelu nejhorší oled.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BLAZCZ67 19. 2. 2025 17:26

Já se zase nemůžu rozhodnout jestli miniLED Sony Bravia 7 nebo jít do OLED Samsung QE65S90D (na Planeu sleva 20 % při platbě na splátky - hodlám zaplatit do 14 dní :-) ) Na TV sleduju povětšinou klasické TV vysílání, IPTV nebo KODI (nyní mám Sony z r. 2018). Standardně osvětlená místnost, okno na západní stranu vpravo od TV. U Samsungu mi trochu vadí TIZEN. Na android v Sony jsem zvyklý a navíc bych si kvůli Kodi musel koupit nějaký chromecast. Ovšem rozdíl v ceně je cca 10.000 ve prospěch Samsungu (díky slevě 20 % na splátky), ale mám i trochu obavy, aby OLED byl za denního světla koukatelný
BLAZCZ67
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 19. 2. 2025 20:10

jezis maria, uz zase.. pokud ti nepali slunce primo na TV, jako ze PRIMO, tak to neres, jako myslis ze my vsichni ostatni koukame na oled jen po pulnoci?:D
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 19. 2. 2025 20:46

BLAZCZ67- je známá věc, že Sony umí výborně zpracovat tebou sledované TV vysílání- o tom žádná.
A světlo neřeš...
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod BLAZCZ67 19. 2. 2025 22:54

majkom :-D :-D :-D
jito: Asi jsem se díky tobě rozhodl. I na 8 let starý Sony vypadá DVB-T2 o dost líp než u ostatních TV, které mi prošly rukama. Táhne mě to k Sony :-D Navíc jsem se byl podívat v Planeu na toho Samsunga. Obraz krásnej, ne že ne. Ale ta tenkost displeje mi přijde trochu křehká. Taky na dolním rohu vzadu byla nějaká prohnutá. Prodavač se divil, že si toho prý nevšimil :-D :-D
BLAZCZ67
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 19. 2. 2025 23:22

tak vem ideal - oled sony:D, v datartu ted mas 65a80L pod 40k, kdyz sezenes nekde slevovy kod na 5 procent, tak si na nejakych 38k?
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BLAZCZ67 20. 2. 2025 08:37

I po ní jsem koukal. Tam mě akorát štve, že to je model 2023 a panel je WOLED. Asi jsem se zacyklil :D
BLAZCZ67
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tesarpa 20. 2. 2025 08:42

65A80L mám přes rok a jsem velmi spokojený. Je ale fakt, že v jasu maličko zaostává. Nicméně, reálný problém to není. Stačí, aby na obrazovku přímo nesvítilo slunce a je to OK. To se dá pochopit, svítivost slunce je o mnoho řádů vyšší :-)
tesarpa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 20. 2. 2025 09:47

Proč není ve výběru LG 65C4? Jedna z nejlepších TV ve své cenové kategorii.
https://www.planeo.cz/lg-oled65c44la
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 20. 2. 2025 15:44

Protoze chce android?
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BLAZCZ67 20. 2. 2025 15:50

Ve svý podstatě na tom androidu ani tak netrvám. Myslím, že většina aplikací je dostupná i jinde. Kromě KODI a z toho mi stačí jen doplněk Stream Cinema :-D :-D Od Samsungu mám telefon i hodinky, takže ho úplně nezavrhuju. Na LGC C4 jsem nekoukal, historicky špatná zkušenost. I když po těch letech by mohla vyprchat :-D Porovnávám testy toho Samsunga a LG C4 na rthings.com a začínám z toho trochu šílet. Vychází v jejich testech dost podobně
BLAZCZ67
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 20. 2. 2025 16:19

vem bud C4 nebo a80L - samsung nema napr dolby vision podporu (tedy, pokud se neco nezmenilo).. sony ma fajn motion processing/androing, C4 bude levnejsi bych rekl, obe su to fajn TV
majkom
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka