Akce, slevy, výhodný nákup TV - tipy

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 25. 2. 2021 12:29

Podle mě to funguje tak, že se normálně uzavře úvěrová smlouva (dostanete tedy tu nižší cenu) a pak se úvěrová smlouva během 14denní lhůty vypoví - obchodník už do toho nevstupuje - nečetl jsem ale přesné podmínky, takže možná už to mají nějak podchycené.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod ladik1983 25. 2. 2021 13:05

Kdyby někdo měl vážný zájem tak na Electroworldu je LG 77CX za krásných 62.000,- Kč s 15% slevovým kódem a cashbackem 10000,- plus ještě nějaké drobné na věrnostní kartu
ladik1983
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod LEGI3 25. 2. 2021 13:55

O ten slevový kód bych měl zájem (to je 15% u Airbank?) - u té banky jsem nedávno zrušil účet.
LEGI3
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 25. 2. 2021 18:17

LEGI3 píše:Zdravím,

Jak to myslíte, že ta akce 20% v planeu na splátky se dá splatit hned? Mam zájem tam koupit LG 65BX ale řekli mi, že hned to splatit nejde. Je tedy možné opravdu zaplatit celou částku hned a bez navýšení?

Po zakoupeni prijde emailemem prihlaseni do Hello bank konta, kde najdete dany uver. U toho je tlacitko 'splatit predcasne', posle se jim dana suma a nezaplatite nic navic. V tomto pripade tedy 28k. Kupoval jsem tam takto v lete predesly model.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 26. 2. 2021 10:14

Kua, škoda že jsem nevyužil ten kupon 15% air bank u electroworld jak ještě měli 10% navíc na kartu, za těch 26tis 65OLED no bomba!! Teď Váhám jestli ji vzít za 29400kč :)

-- 26. 2. 2021 10:34 --

.soul píše:
LEGI3 píše:Zdravím,

Jak to myslíte, že ta akce 20% v planeu na splátky se dá splatit hned? Mam zájem tam koupit LG 65BX ale řekli mi, že hned to splatit nejde. Je tedy možné opravdu zaplatit celou částku hned a bez navýšení?

Po zakoupeni prijde emailemem prihlaseni do Hello bank konta, kde najdete dany uver. U toho je tlacitko 'splatit predcasne', posle se jim dana suma a nezaplatite nic navic. V tomto pripade tedy 28k. Kupoval jsem tam takto v lete predesly model.

Napsal jsem na Hello Bank jestli to jde takhle opravdu udělat, napsal jsem že nyní peníze nemám ale v pondělí je už mít budu :-)
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LEGI3 26. 2. 2021 12:07

Tak dejte vědět jak to dopadlo, za 28000 s možností splacení rovnou ji beru hned
LEGI3
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 26. 2. 2021 12:22

Tak mi napsali toto: děkujeme za zprávu.
Prosíme, abyste se obrátil přímo na prodejce, kde sepíšete a podepíšete smlouvu, poté obdržíme žádost, kterou budeme posuzovat.
Předčasné splacení úvěru poté bude možný, ale prozatím nedokážeme říci zda smlouva bude s navýšen či nikoliv (záleží jak bude žádost podepsána, kterou sepíšete s obchodníkem).
S pozdravem a přáním hezkého dne

Takže to asi půjde......? Že bych ještě napsal na planeo? :)
EDIT : přeposláno na planeo.

I když nevím jestli těch 1400kč ušetřených oproti electroworld stojí za tyto komplikace hmm :hm

-- 26. 2. 2021 12:41 --

Odpověď planeo :)

Dobrý den,

Prosím, sleva 20% je POUZE na splátky, takže nelze tuto slevu získat při normálním nákupu. Pokud máte další otázky ohledně splátek, poprosím Vás o kontaktování přímo Hello Bank, my jsme pouze zprostředkovatelé.

Nemám slov :D takže to asi opravdu půjde.
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LEGI3 26. 2. 2021 12:47

Takže to je o tom dohodnout se s Hello bank, to by mělo jít, třeba opravdu půjde to předčasně splatit přes odkaz v mailu. Budete ji tedy v planeu kupovat?
LEGI3
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 26. 2. 2021 13:04

Dnes to proberu s ženou.... :D takže je to nejisté, líbí se jí naše plazma :D, mi taky, ale toto je dobrá nabídka...
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladik1983 26. 2. 2021 13:51

Já bych ještě počkal až bude zas cashback 10%,kdyztak mám kód na 15% do konce března
ladik1983
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod LEGI3 26. 2. 2021 14:55

Můžu se zeptat, máte volný kód na těch 15% do electroworld? Jestli ho nemáte pro sebe tak bych ho rád využil.
LEGI3
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 26. 2. 2021 15:33

No pozor, ten kód 15% platí už jen 2 dny do konce února.

To Legi3 jestli chceš ten kód tak bylo k dispozic 3 kódy, 1. jaksik se neukázal, 2. mi teď ukazuje platnost 18h, takže bych měl mít ještě 1. ten co zbývá 18h, bych mohl i poslat.....
protože v tom planeu, se musí podepsat smlouva, poslat to poštou atd.... no prostě opruz a teď si přečtěte co mi odepsalo planeo na to že to chci na splátky a v pondělí to zaplatím, nechápal jsem takové pseudovýhružky :)

odpověď planeo 2. pokus :

Aktuálně nabízíme akci -20% sleva při nákupu na splátky. Splátkový produkt se vždy snažíme nabídnout zákazníkovi tak, aby vyhovoval a splátkový kalendář byl přijatelný. Není naším cílem zákazníkovi nabízet splátky, které nakonec ani využít nechce. Samozřejmě máte ze zákona nárok na předčasné splacení úvěru, avšak na detailní podmínky takového splacení je třeba se informovat u dané společnosti. Zároveň bych chtěla upozornit, že okamžité splácení úvěrů může v budoucnosti ovlivnit případné další úvěrové žádosti.

NO co budu dělat, já v budócnu nedostanu úvěr :D :D
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LEGI3 26. 2. 2021 15:59

Ok mohl bych Vás poprosit poslat ten poslední kód do SZ? Mockrát děkuji, tím bych to měl vyřešené a nemusel bych řešit úvěr v planeu.
LEGI3
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 26. 2. 2021 16:06

kód odeslán :)
Pak poreferuj jak se telka líbí :)
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 26. 2. 2021 18:39

Pokud by ještě někdo chtěl kód do EW, mám ještě dva, kdyžtak SZ.

EDIT: Kupony rozdány, už nepište.
mojmax
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka