Akce, slevy, výhodný nákup TV - tipy

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod airmt 8. 12. 2024 13:01

LG ma zase Flash deals, ale C4 mi nejde dostat pod tech 37, tak nevim jestli to je teda uz zahrnuto se slevama? Nefungovalo mi ani kombinace 3 veci (kde by mela byt sleva 20% na vse). Dostanete se nekdo niz?
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 8. 12. 2024 15:58

Teď je nejblbější doba na nákup tv. BF akce skončily a obchodníci před Vánocema napálili ceny. Pokud to nehoří, doporučil bych počkat. Dřív nebo později se bude zase dát koupit pod 30.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod airmt 8. 12. 2024 18:03

Jo, to asi jo, jen jsem si rikal, jestli ty LG flash deals nejsou nejakou vyjimkou. Jestli je 37 konecna cena, tak to je nesmysl akce.
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 12. 12. 2024 09:17

V Planeo stále k mání mini LED od Philipsu 55PML9008/12 za super cenu. Většinou vystavené kusy, ale na Home Credit splátky za 9600,-.
Jednu jsem z čistě akademického zájmu pořídil, tak kdyby chtěl někdo podrobnější info, nastavení apod. můžu poskytnout, případně založím extra vlákno.
https://www.planeo.cz/philips-55pml9008-12-ambilight-tv
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kajsh 13. 12. 2024 21:29

Nemate nejaky tip na levnejsi cca 40" TV aby na ni slo sledovat Netflix a Disney+ v HDR? Rozmazlila me OLED TV LG C2. Tohle by byla sekundarni TV do loznice. Nenasel jsem lepsi vlakno, kam ten dotaz dat, vsichni shaneji 50" a vetsi.
kajsh
Junior

Odeslat příspěvekod Vladce vesmiru 15. 12. 2024 12:47

Můžeš založit vlastní vlákno. Problém malých uhlopříček je v tom, že to je u mnoha výrobců "výběhová" technologie, takže se u nich kvalita moc neřeší. Jedinou výjimkou jsou malé oledy, ale ty zas nejsou levné. Pokud chceš HDR, přímé podsvícení a lokální stmívání v uhlopříčce kolem 40", tak jsou v nabídce v podstatě jen TLC, vše ostatní je pak větší či menší kompromis.
Vladce vesmiru
Junior

Odeslat příspěvekod peblo10 15. 12. 2024 21:54

tombas píše:V Planeo stále k mání mini LED od Philipsu 55PML9008/12 za super cenu. Většinou vystavené kusy, ale na Home Credit splátky za 9600,-.
Jednu jsem z čistě akademického zájmu pořídil, tak kdyby chtěl někdo podrobnější info, nastavení apod. můžu poskytnout, případně založím extra vlákno.

Díky za tip!
Jde tam stáhnout apka O2?

Díky!
peblo10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 16. 12. 2024 07:59

Obávám se, že ne, ještě to prověřím, ale není tam ani Vodafone TV, jen pár IPTV, např. Lepší TV. Ten SW je zoufalost, ale obraz je po pečlivém nastavení fakt dobrý, vzhledem k ceně vynikající.
Já mám kabelovku od Vodafonu a CA modul, to funguje dobře. Jinak to má vestavěný nějaký chromecast, i když mám pocit, že to není stejné jako chromecast od Googlu, ale třeba MAX z mobilu nebo PC je OK. Neumí hlasové ovládání, resp. jsem nepřišel na to, jak tuto TV přidat do Google Home.
Pokud budeš brát vystavený kus, pečlivě si vše zkontroluj, u obrazu pak homogenitu podsvícení a prosvítání podsvícení kolem okrajů (bleeding), není možnost vrácení do 14 dnů.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 17. 12. 2024 14:20

peblo10 píše:Jde tam stáhnout apka O2?

Díky!

Tak jsem to zkoušel, apka tam není, ale O2 by mělo jít spustit přes webové rozhraní a přidat do oblíbených položek na domovskou stránku. Nemám registraci, tak jsem to nemohl vyzkoušet i s přihlášením.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 17. 12. 2024 16:06

O2 aplikace, co vím dle diskuzí, měla dříve dost problémů. Respektive lidé si stěžovali na neplynulost pohybu u některých TV, některých OS atp. Takže tady bych zkusil web, ale asi spíše počítal s tím, že možná bude jednodušší a klidnější jít cestou externího boxu.

Nicméně za vyzkoušení člověk nic nedá.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod strny88 17. 12. 2024 18:54

tombas píše:V Planeo stále k mání mini LED od Philipsu 55PML9008/12 za super cenu. Většinou vystavené kusy, ale na Home Credit splátky za 9600,-.

Lze se na tu cenu stále dostat?
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 17. 12. 2024 19:18

Bohužel, aktuálně přes Home Credit cca 11200,- se splacením do 14 dnů od uzavření smlouvy. Obávám se, že taková akce, jakou jsem stihl, už nebude. Doprodávají se poslední kusy.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 17. 12. 2024 20:14

Ok. Díky. Dneska se mi odporoučela 6 let stará Philipska, tak se rozhlížím poměr cena/ výkon. Ale raději bych něco s Android TV.
strny88
Junior

Odeslat příspěvekod xtra01 18. 12. 2024 17:40

Je tohle za 12990 zajimave? Obnovovaci frekvence 50/60Hz stejne jako 20ms odezva nic moc, ale na Kodi v loznici asi dobry, ne? Jelikoz jsem na mistni doporuceni poridil ten HK soundbar, pribral bych za dobre jeste nejakou 55” OLED placku. Neco levnejsiho ted asi tezko sezenu, coz? :)

https://www.alza.cz/55-philips-the-xtra ... 637359.htm

EDiT: tak jeste lepe asi Planeo na splatky, ze?
https://www.planeo.cz/philips-55pml8709-12
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 18. 12. 2024 18:19

Zdá se, že parametry má PML8709 velmi podobné (stejné) jako PML9008, ale chybí jí ambilight.
Android je samozřejmě velká výhoda.
tombas
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka