Akorát mě matou recenze uživatelů - jedni si stěžují na zklamání z obrazu , druzí si chválí zas naprosto dokonalej obraz. Zatím jsem neobjevil test , kde by vypsali hodnoty nastavení po kalibraci, jen uvedený klasický grafy , podle kterých to ale nastavit neumím.
Trochu mě mrzí input lag okolo 44ms , oproti tomu samsungu kterej má podle jednoho testu 80% času do 10ms a v nejhorším to nepřekračuje 24ms. Údajně TCL nemá herní mód, snad mě vyvedete z omylu.
Repro od JBL funguje prý skvěle, čemuž bych i věřil , údajně to odlaďovala firma Harman & Kardon (těžko říct co je na tom pravdy) stejně bych asi zvuk na filmy hnal přes sloupy vedle televize.
Prej jsou na tom prohnutí víc vidět odlesky , mám naproti TV velký okno (jinam TV umístit nejde) , takže přes den by mohl být problém
Teď jsem zjistil že to nemá optickej výstup na zvuk což mě docela mrzí, snad nebude mít sluchátkovej výstup ořezaný spektrum
-------------------------------------------
Mimochodem jsem včera kouknul na ten samsung a obrazově je parádní, jen je ta 55" trochu menší než bych čekal ale zas v dané cenové kategorii si nemůžu vybírat , radši hezkej obraz na 55 jak horší na 65
Tak ještě trochu poraďet prosím , mimochodem děkuju správci za úpravu titulku dotazu