TCL 55DC760 s Android TV 8 Oreo

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod OPTM 23. 1. 2020 21:55

Tv a mob. nebo tab. musi byt na stejne wifi siti.Potom klik na takovy obdelnicek se signalem a hotovo.
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dancz1 2. 2. 2020 19:24

nevite nekdo, jak stahnout Android 9 na techto strankach test.tcl.com) ? vubec tam nevidim odkaz ke stažení....děkuju
Dancz1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OPTM 3. 2. 2020 13:43

Vyberte model,ke stazeni-software
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ony 5. 2. 2020 20:15

Mám dotaz: 680 a 780 se liší jen tím soundbarem (+cca 5 tisíc) nebo i obrazem? Na zprávy a pohádky stačí běžný zvuk, na filmy by byl receiver a bedny.
ony
Junior

Odeslat příspěvekod OPTM 7. 2. 2020 17:41

Dancz1 píše:nevite nekdo, jak stahnout Android 9 na techto strankach test.tcl.com) ? vubec tam nevidim odkaz ke stažení....děkuju

Ale tam není droid 9 pro tento model.
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OPTM 10. 2. 2020 11:04

Dnes jsem spároval TV s bluetooth myší a šlape jak víno.
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 8. 1. 2021 21:58

https://forums.whirlpool.net.au/thread/3q6p6q09?p=66
zde jsou odkazy na poslední OTA v570
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OPTM 12. 1. 2021 11:20

Mám verzi 573,ale žádné změny teda nevidím.
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 12. 1. 2021 12:01

U mě zmizely potíže s instant on, ale je fakt, že jsem víc jak rok novou verzi nenahrával. Čímž jsem zapomněl i postup a pročítal toto vlákno od začátku, takže jsem zbytečně šel cestou hw tlačítka a smazání dat. Přitom jsem si říkal, že to tehdy muselo být přes menu v nastavení a rozhodně jsem o data nepřišel :-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ofer1790 29. 1. 2021 11:47

K mému překvapení jsem poprvé uviděl v televizi OTA aktualizaci.
Měl jsem verzi v528, aktualizace proběhla na v570.
Zkusil jsem zapnout instant on, který předtím nefungoval a zatím se zdá, že funguje.
Co blbnulo i před aktualizací a blbne pořád i po, je že při sledování pozemního vysílání se občas zobrazí na levé straně název kanálu (jako když se přepínají kanály na ovladačí přes < P >, tohle přisuzuju ne úplně poladěnému HbbTV, ale nezkoušel jsem jestli to bude dělat i s vypnutým.
Jinak se zdá, že to šlape v pohodě.
Jsem zvědavej, jestli ještě nějakou aktualizaci uvidíme. TCL ohlásilo, že na TV od 2019 bude i Android 11, ale ty už všechny mají procesory od Realteku a ne MediaTek jako my.
Ofer1790
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 29. 1. 2021 17:33

Vzhledem k tomu, že jsme na Androidu 8, tak si nedělám iluze...
wit.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 29. 1. 2021 18:04

Modely 2020 mají Android TV 9. Tak mě zajímá, zda budou desítku přeskakovat, anebo ji nasadí jen na chvilku. Anebo bude nakonec vše jinak.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ofer1790 1. 2. 2021 10:41

Hmmm tak potvrzuju co píšou na Whirploolu, cca po 12h co byla televize vypnutá (=uspaná) se zapnutým Instant On, se sama zapnula... Takže furt stejný asi :)

Pro vypnutí přes noc lepší přidržet dýl tlačítko vypnutí a vypnout ji na tvrdo a přes den jen rýchlým zmáčknutím uspávat - se zaplým Instant On.
Ofer1790
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 2. 2021 12:13

Po vypnutí TV je LED dioda nastavená na "dýchání", ale po pár dnech opět trvale svítí
wit.cz
Kolemjdoucí

Předchozí stránka