Dobrý den
Nyní máme TV 55" a sedíme ve vzdálenosti 4m a připadá nám to ideální. Dostavěli jsme RD a nyní budeme sedět ve vzdálenosti 5m a protože pro stávající 55" TV mám uplatnění v jiném pokoji, zvažuji koupit TV novou a hned 65", kvůli větší vzdálenosti.
A protože se v tom vůbec nevyznám, rozhodl jsem se kouknout zde na fórum. Bohužel, probírají se zde typy panelů, pozorovací úhly...ale neumím se podle těchto informací rozhodnout, takže poprosím o radu:
- Nyní mám Philips, který jsem si vybral kvůli Ambilight a ten se mi líbí.
- Sedačku máme v podstatě naproti TV, ale rád bych trochu větší pozorovací úhly
- Nynější Philips má strašně pomalé menu. Četl jsem to ještě před koupí a počítal s tím, ale netušil jsem, jak velké ty prodlevy budou
- Chci mít v televizi KODI, případně PLEX klient (PLEX mám nyní a chci jej odbourat, ať nemusím mít někde PLEX server). Nyní mám u TV Raspberry PI, takže by se dalo řešit i takto, ale kdyby byl funkční klient přímo v TV, bylo by to lepší
Poradíte mi na základě těchto informací nějakou TV? Budu koukat ještě na nějaké vánoční výprodeje, ale nemyslím si, že by reálně nějak vybočovaly a budou asi kopírovat black friday v českých eshopech.
Limit mám 15 000 Kč (Ve skutečnosti bych se rád pohyboval do, nebo kolem těch 20k, ale kdybych to napsal hned, tak se budou radit TV za 25k, takže napíšu těch patnáct a k dvaceti se nějak dobereme).
Děkuji