Ahoj
mám trochu nestandardní požadavek a sám si už neumím poradit. Načetl jsem vše možné tady ve vláknech, ale většinou jsem se kousnul na dalších parametrech. Navnímal sem i Hisense H55U7A a protože nahrazuji aktuální LG 50ph670s (slouží poctivě doteď). Potřebuji TV připravenou na DVB-T2, zároveň ale musí být ovladatelná v rámci chytré domácnosti (Philip Hue), u LG ThinQ, u ostatních tápu. Primárně na ní běží večer TV, dvakrát týdně film. Optikou k tomu mám připojený 5+1 dolby digital zesík od Sony (takže TV nemusí mít žádný zásadní zvuk). Cenou omezený nejsem, ale orientačně do 20tis. Nevím, jestli mi stačí IPS panely kolem 12-13tis. nebo mám investovat do OLED. Potřebuju primárně splnit DVB-T2 ready a smart home funkcionalitu. Když to bude mít chytřejší ovládání youtube apod., budu rád. Nevím jestli potřebuju 4k, fungoval se doteď s LG a stačilo. 55" limit mám kvůli stěně, větší se nevejde.
Co byste mi doporučili? Četl jsem opakovaně, že LG ne. U samsungu co jsem viděl sem si nebyl jistý OS. Kvůli budoucí kompatibilitě se smart home bych rád značku, která to bude potřebovat, ale nevyžaduji Philips. Chci ideálně poměr cena/výkon, abych měl zase na dalších 5 let vystaráno.
Přecházím na chytřejší domov a chci být ready na DVB-T2 a koupit ji potřebuju do konce roku.
Moc díky předem všem, načetl jsem testy, tady na foru se dozvěděl že praxe je trochu jiná a protože mám dost omezující požadavky, věřím že mi pomůžete.