Tak už mám doma ten Philips se slevovými kupóny z Alzy za 9990.
Co se mi na něm líbí:
Pěkný obraz, Ambilight,
Android - výborný přemýšlel jsem totiž že bych si pořídil ještě jeden Nvidia Shield to ale není potřeba android je tam skoro stejně funkční.
Co se mi nelíbí a proč asi budu vracet.
Na obrazovce vlevo dole je znatelné bíle podsvětlení (vadný kus?, pak dám foto)
Nefunguje korektně Plex což je pro mě to nejdůležitější (nemám ani zapojenou anténu a sleduji jen filmy). - na vysvětlenou
Plex přehraje FHD i 4K u 4K má občas problém s titulky kdy si vyžádá od serveru transcoding a nevím podle čeho si vybírá některé filmy mi ve 4k s titulky jdou a některé prostě nejdou u FHD ale není problém. To že to korektně nepřehraje film ve 4k s titulky by mi ale tolik nevadilo nezvládne to totiž ani Samsung a Sony zvládne to jen Shield.
Co mi vadí a co jsem se dočetl na fóru Plexu je bug kdy se špatně přehrávají filmy s černými pruhy nahoře a dole (21:9?). Místo klasických řekněme 5cm černých pruhů jsou tyto pruhy dvojnásobné. Měl by to opravit update firmware ale ani za boha mi to nechce ten firmware přeinstalovat.. asi že nelze přehrát firmware stejnou verzí.
Každopádně TV ještě vyzkouším a pokud to do 14 dnů neopraví tak TV vrátím a počkám si až (jestli) to bude opravené.