Einson, taky tě zdravím ...
Napíšu to takhle. Mám téměř dva roky svou 65GZ2000 napojenou přes HDMI na UHD player DP-UB9000 a jako další zdroj mám už jen Netflix v plné palbě.
Na zadní straně mám v USB připojený 2TB hardisk WD. Všechny bývalé či současné dostupné aplikace v samotné televizi nepoužívám a stejně tak jsem nikdy nenaladil ani double satelitní či pozemní tunery. Proto ti nejsem schopen napsat, zda je na tomto typu televizoru skutečně nějaká změna po aktualizaci viditelná. Nicméně aktualizuji pravidelně od zakoupení (tohle už je sedmá aktualizace) a dodnes se u mne nikdy nevyskytl jediný problém ...
Upozornění na aktualizace sem vkládám pravidelně, protože je někteří mají ve svých televizorech třeba nastaveny jako zakázané no a pak se mohou s něčím trápit a třeba tohle jim ten problém může odstranit. Nicméně nikomu to samozřejmě nenutím ...
P.S.
Je docela možné, že my dva tyto modely využíváme podobně a tím pádem ten přínos, který se mohl projevit jinde (satelitní - pozemní příjem, doplnění - vylepšení nějakých aplikací) proto nepozorujeme. Ale to neznamená, že tam žáden není ...

Home cinema : OLED PANASONIC TX-65JZ2000E * Ultra HD Blu-Ray PANASONIC DP-UB9000EGK * PANASONIC SA-BX500EG-K * 4 x PANASONIC SB-PF800E-M * 3 x PANASONIC SB-PS800E-M * PANASONIC SB-WA800E-M *
Music : TECHNICS SC-A600 * TECHNICS SB-C600