SmokeMan píše:Vzdyt jsem to vysvetlil. Ikdybych ten pdf soubor nasel, stejne si z toho malo kdo vezme aspon neco, ac byl easy a technickou anglictinou. Maximalne jsem schopen uznat, ze na jedne z 5 tv, to nebude mit dopad na obraz. Klasicky Panasonic a Sony. Jinak je dle me REALNE zkusenosti dopad na obras pomerne tristni. Tady uz sklouzavame skoro do debaty, ze by nekdo chtel mazanici. Ja stale chapu, kam miris, ale sorry

Kutile, vubec nechapu jak si to myslel...
Vycházíš z předpokladů a teorie. Já z dlouholeté praxe, kdy si vše znovu a znovu zkouším. V tom je evidentně (mezi námi) rozdíl.
Aneb a pro příklad... teoreticky lze předpokládat, že televizor s dvoujádrovým procesorem bude mít pomalejší reakce a horší zpracování obrazu než jiný se čtyřjádrovým. Praxe však může být zcela jiná, kontrastní, opačná. Záleží na vícero faktorech. Předpoklad a teorie byla k ničemu, pokud někdo obě telky nezapne a neporovná si vše v reálu.
Dáváš přednost něčemu, co je Ti bližší, protože... Jiný dá přednost něčemu odlišnému, protože... Kdo má pravdu a kdo bude mít lepší obraz? Ty se svým šumem a artefakty, ale s vyšší ostrostí a detaily, nebo on s klidem bez šumu, MPEG artefaktů, ale s mírně nižší ostrostí a lehce nižšími detaily? Ne, já se s Tebou nepřu o Tvých potřebách. Respektuji, že to chceš mít nastaveno nějak. Definice kvality však v tomto směru znamená podstatně širší pojem, než pomyslné objektivní měření.