Samsung 2019 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 21. 11. 2024 17:56

Mam problem se stabilitou apky Telly na samsungu 65Q85R (2019). Apku jsem instaloval teprve vcera v ramci zkousky na 7 dni zdarma, ze bych na ne presel kvuli dobre cene balicku s nova sport 5 a slusne kvalite obrazu i apka mi ovladanim sedla. Na jine veci nez F1, pocasi nebo vecernicka (decka) se na TV moc nekouka, tak se mi u konkurence nechce platit +500kc za bambilion programu co nekoukam. Za tu dobu mi uz ale trikrat zamrzla pri spousteni streamu, na nic nereagovala a zdroj skocil na antenu jako zakl.zdroj signalu. Po restartu apky jel ten samej stream normalne, taky jsem mel 1-2krat kolecko bez nacitani streamu. Pritom internet mam slusny a hlavne mam za sebou kukitv, magio.sk voyo.sk, disney/netflix/showtime a dojizdi mi skylink s tou otresnou apkou a zadne takove problemy jsem nikdy nemel a to maji streamovaci sluzby oproti internetTV trochu jiny bitrade, kdyz poustim treba 4K filmy. Uz jsem apku Telly jednou preinstalovaval, restartoval TV a "cistil" TV v nastaveni. Tak se chci zeptat, jestli je to dlouhodobe znamy problem nebo je problem jen u mne, protoze telly jinak spis chvali. Podpora zatim nereagovala. Dik predem za pripadne rady.
kultus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 22. 11. 2024 06:01

Při dalším restartu zkusit vytáhnout tv ze zásuvky na 5 minut
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 22. 11. 2024 11:22

Diky zkusim, ale jako posledni moznost. Protoze jak jsem psal soucasne mam nekolik streamovacich platforem, ktere maji uplne jine HW naroky a problemy s nimi nejsou a to bezi mnohem casteji a dele nez to Telly.
kultus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 23. 1. 2025 20:36

Po par tydnech s Telly musim rict, ze apky drzi (samsung i AndroidTV) a nezasekavaji se. Jedine co mi vadi, ze se mi po startu Q85R automaticky nespousti Telly aplikace ikdyz byla posledni co bezela pred vypnutim TV, ale zapne se mi jako zdroj antena (kterou nemam). V nastaveni intel.funkci mam pritom zaskrtnute autom.spousteni posledni bezici aplikace po startu TV. Netflix, Max Disney+, Showtime a predtim O2TV 2.0 nebo Skylink. Vse se vzdy spustilo jako posledni apka, ktera bezela, ale Telly ne! Je to zvlastni, uz jsem ji preinstaloval, ale porad nic.
kultus
Mírně pokročilý

Předchozí stránka