Samsung 2019 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 21. 11. 2024 17:56

Mam problem se stabilitou apky Telly na samsungu 65Q85R (2019). Apku jsem instaloval teprve vcera v ramci zkousky na 7 dni zdarma, ze bych na ne presel kvuli dobre cene balicku s nova sport 5 a slusne kvalite obrazu i apka mi ovladanim sedla. Na jine veci nez F1, pocasi nebo vecernicka (decka) se na TV moc nekouka, tak se mi u konkurence nechce platit +500kc za bambilion programu co nekoukam. Za tu dobu mi uz ale trikrat zamrzla pri spousteni streamu, na nic nereagovala a zdroj skocil na antenu jako zakl.zdroj signalu. Po restartu apky jel ten samej stream normalne, taky jsem mel 1-2krat kolecko bez nacitani streamu. Pritom internet mam slusny a hlavne mam za sebou kukitv, magio.sk voyo.sk, disney/netflix/showtime a dojizdi mi skylink s tou otresnou apkou a zadne takove problemy jsem nikdy nemel a to maji streamovaci sluzby oproti internetTV trochu jiny bitrade, kdyz poustim treba 4K filmy. Uz jsem apku Telly jednou preinstalovaval, restartoval TV a "cistil" TV v nastaveni. Tak se chci zeptat, jestli je to dlouhodobe znamy problem nebo je problem jen u mne, protoze telly jinak spis chvali. Podpora zatim nereagovala. Dik predem za pripadne rady.
kultus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 22. 11. 2024 06:01

Při dalším restartu zkusit vytáhnout tv ze zásuvky na 5 minut
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 22. 11. 2024 11:22

Diky zkusim, ale jako posledni moznost. Protoze jak jsem psal soucasne mam nekolik streamovacich platforem, ktere maji uplne jine HW naroky a problemy s nimi nejsou a to bezi mnohem casteji a dele nez to Telly.
kultus
Mírně pokročilý

Předchozí stránka