TV 65'' do 45 000 Kč s korektním zobrazováním titulků

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 17. 3. 2019 11:04

XellThD píše:
MgX píše:indeshit řekni Samsungu, ať si to blikání na špatné a viditelné frekvenci nechají do obýváku pro sebe a běžným lidem, pošlou něco „zdravějšího“ :-)

k comu pri samsung tv to patri? je to nemozne vypnut len na qled alebo aj na led tv?

Patří to k tomu, že minimálně na některých modelech 2018 bylo aplikováno pulzní řízení podsvícení (PWM), které nelze ovlivnit. Bohužel funguje na špatné frekvenci, která je citlivějším zrakem zachytitelná.

stormborec sorry, ale píšu o tom samém, několikrát. Ty to čteš, ale nevíš. Věci, které dokážu vypnout mě tolik štvát nebudou, jako stav, který neovlivním. A mimochodem, někdy je vhodné kvůli uživatelům začátečníkům krom nicneříkajících zkratek použít na českém fóru i český vypovídající text, tak aby pochopili co je BFI, PWM, CE. Chápu, že pro mnoho lidí je angličtina znakem totální vyspělosti, z druhé strany zde máme chtít radit, a to co nejpřehledněji. Ne, každý zvládá cizí řeči, respektive angličtinu a ještě v rámci zkratek. Před časem jsem požádal uživatele fóra, aby vytvořili nějaký přehled/slovníček, který se v tomto směru využívá, ale nebyl jsem - bohužel - vyslyšen. Škoda.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka