TV kolem 6tis. Gogen nebo LG?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod simy 9. 4. 2019 10:59

Ahoj, vím že je skoro zbytečné pro důchodkyni řešit jako televizi kolem 6tis, ale když už to kupuji tak se zeptám a třeba někdo poradí. Rozmýšlím se nad 43" tv konkrétně Gogen TVF 43P525T vs LG 43LK5000PLA. První za 6.6tis a 40měs záruka. Druhá za 6, ale v okay co mám 40m od baráku. Je to pro starou paní která bydlí ve starém domku, celkem vlhkost atd. a tak řeším jestli nevzít prodlouženou záruku. Obrazově netuším, přikláním se asi k LG, bude tam velký rozdíl. Jak to vidíte?
Naposledy upravil Nick Cave dne 9. 4. 2019 11:30, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
simy
Junior

Odeslat příspěvekod kvok 9. 4. 2019 11:19

simy píše:ale v okay co mám 40m od baráku

Štastná hodinka (ta akce v rámci které je to v Okay) se ale vztahuje jen na nákup přes eshop, pokud správně chápu.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod simy 9. 4. 2019 11:21

Přes Eshop jsem objednal s tím že buď vyzvednu na prodejně či nikoliv.. ale vždycky můžu zrušit a vzít gogen, kdyby to stálo za to.
simy
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 9. 4. 2019 19:41

Neznám pořádně ani jeden, ale myslím, že LG nabídne alespoň trochu více možností nastavení a úprav pro dopracování se k trochu slušnému výsledku, resp. výsledku, který bude požadovat nová majitelka. Mohu se ale mýlit.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Yamer 11. 4. 2019 08:18

On taky kazdy duchodce muze mit trochu jine predstavy, napriklad moje mama neda dopustit na barvy u sve plazmy Panasonic a jinak nic neresi. Nekomu jinemu muze treba zase vyhovovat prehledny ovladac s velkymi tlacitky, ktera se dobre mackaji...
Yamer
Junior