Ryan Giggs píše:Ber Philips. Ambilight je fajn a u vybranych predajcov je 5 rokov zaruka. LG urcite nie a Hisense je novinka, to je trosku neznama. Z coho si vycital ze by mal mat lepsi pohyb je zahada.
Ak som dobre pozeral, tak by mala byť tá 5 ročná záruka ešte do 30.6., takže by som to mohol stihnúť využiť (snáď to, ale nie je akoby o 3 roky naviac, ale pritom sa tá predĺžená možno vzťahuje nie na všetko ako 2 ročná, musím zistiť). A ten ambilight ma celkom zaujal práve, aj keď o rok ak im končí patent, je možné, že to nechajú aj pre iné firmy. A lepší pohyb len ohľadom frekvencie panela, keďže Philips má 50hz a Hisense má dynamický nejakých 400 myslím. Ale na druhej strane známy mal dosť výkonnú TV a mne prišiel ten obraz až nereálne plynulý taký umelý, takže to nie je vždy výhra si je vysokofrekvenčné panely (možno si to mýlim, známy pozeral hobita a prišlo mi to proste ten obraz taký všetko ostré a divné, strašne nereálne). Tak díky mám 2 týždne do narodenín, tak darček bude asi skôr
-- 21. 6. 2019 11:20 --Marek71 píše:Ja som napokon kúpil Philips, ale v danom rozpočte som radšej vzal 50" 6703 za cca. 9800 KČ. Bolo to u predajcu, ktorý ponúka 5 rokov záruku, inak napr. mall.cz ju má už pod 9000. Škoda, že sa ti nevojde 50", pretože paradoxne u niektorých predajcov je tá 50" 7303 lacnejšia ako 43" 7303, pod 12000, napr. tu:
https://www.onlineshop.cz/elektronika/t ... 6465P.html
Ako ja by som aj chcel väčší kľudne tú 50", ale proste tam kde by teraz mala TV byť sa to už nevojde. Ak by sa premiestnila neni problém

Jedine, žeby sa držala ďalej od steny čo mi príde zase nafigu. Len otázne či budú ten operačný systém rovnako robiť aktualizácie na 43" aj 50" by som bol nerád ak by tam u 43" skončili skôr. Ale čo som pozeral tak okrem veľkosti a nezávislej hlasitosti a Dolby Atmos tam medzi nimi rozdiel nejaký nie je. Úprimne si myslím, že už aj tá 43" mi dlhé roky postačí

doteraz máme miesto TV na filmy na byte môj 24" monitor