Ahoj, potřeboval bych poradit výběrem 55" 100 Hz TV jako náhradu za dosluhující 100 Hz LG.
V tuto chvíli příjem přes DVB-T2 nebo DVB-S (skylink), občasné přehrávání filmu z NAS, občasné hraní na konzoli. Očekávám, že TV jednou během dne nastavím a dále už budu řešit max. případné občasné aktualizace. Původní LG jsem kupoval kvůli 100 Hz a pro mě intuitivnímu ovládání prostřednictvím ovladače magic motion. Černá mi přišla na LED LG dostatečná, ale chápu, že OLED je asi jinde.
Nevím, jestli je pro mě vhodná TV s Androidem - bojím se neustálého nastavování a resetování (možná zbytečně). Rovněž nevím, jak moc se mám nebo nemám bát vypalování na případné OLED technologii v případě hraní na konzoli.
Cenu vidím optimálně do 40t plus mínus. Z návštěvy showroomů nemám moc jasno, smyčky vypadají všude vesměs pěkně (což se nechá očekávat), TV vysílání jsem viděl jen na nějakých TV a nějak nedokážu poznat znatelné rozdíly.
Víceméně vybírám z
LG OLED55E8PLA případně starší nebo nižší modelové řady
Philips 55OLED803 případně vyšší řady Philips 55OLED903 (což je ale už 10t navíc nad rámec rozpočtu)
Sony Bravia KD-55XG8577 a opět dražší KD-55XG9505
Samsung QE55Q9FN nebo nižší řadu
Dokážete mi poradit s výběrem nebo jeho zúžením na základě uvedených preferencí?