Zdravim,
potreboval by som pomoct s vyberom tv. Chcem nahradit sucastnu plazmu Panasonic TX-P42GT60.
Obrazovo si nechcem pohorsit. Na Tv sa sleduje 95% filmy a serialy, zvyšok šport a raz za cas herna konzola. Smart funkcie su pre mna nepodstatne, tv sa pouziva len ako zobrazovadlo a obsah sa pusta cez pc na ktorom je kodi.
Viac sa priklanam k oled, kvoli cenovemu rozpoctu bude musiet stacit 55", po precitani roznych for a odporucani mi ostali na vyber tieto Philips 55OLED803 alebo LG OLED55B8.
Na philipse sa mi paci Ambilight. Popripade aj android ak by zvladal plnohodnotne v kodi prehravat v 4k filmy.
Zas ak ma mat Lg krajsi obraz, radsej by som uprednostnil ten.
Aku mate skusenost s vypalovanim obrazu kvoli titulkam ? Dost casto sa pozeraju serialy s nimi.
Iny staticky obraz nebude viac ako 60 sekund, mam nastaveny sporic. Na mojej plazme nemam vypalene nic ani po cca 5 rokoch.
Pozeral som aj klasicke LED Tv, vyhoda je, ze tam sa zmestim rozpoctom aj na 65".
Konkretne Hisense H65U7A alebo Samsung UE65NU8002.
Neviem ci maju porovnatelny obraz (ciernu) s mojou plazmou.
Necham si poradit aj ine tv, priorita je co najlepsi obraz v danej cenovej hladine, tv mam od gauca cca 3,5m
Dakujem vsetkym vopred za pomoc.