Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
MarVer82 píše:No hele, za ty penize to takhle vubec nevypada spatne... A to platno oproti mym prvnim dvou Esmart 92" to mas krasne rovneTy moje jsem vracel a nastesti s nima byla supr a bezproblemova komunikace...
OptomaHD50 píše:Projektor co umí černou bude tak nad 100k. Ten Epson by chtel kalibraciPlátno za ty prachy super!
A to je přesně ten důvod proč něco takového za 32k nechtít. Ty fotky s projekcí jsi sem raději neměl ani dávat.eevil píše:Tak abych nějak uzavřel tohle téma... Čím víc jsem se okolo tohoto tématu motal, tím víc jsem to chtěl, a to co nejdříveTakže jsem risknul koupení plátna od eSmart na Ebay. Dále jsem koupil v akci BenQ tk800. Celý včetně kabeláže mě to vyšlo na cca 32k. Plátna jsem se obával nejvíce. Ale naštěstí pro mě naprosto parádní. Možná někde nějaké nerovnosti v tom černém orámování, ale je to plátno za 10k, neřeším. Na projektor jsem měl nakoukaná snad všechna videa na YouTube
Takže jsem věděl, že to neumí černou. S tím jsem do toho prostě šel. No po prvním shlédnutí filmu jsem nebyl tak nadšený jako z OLEDu. Ale teď po třetím filmu už ta černá (šedá) tak nevadí a užívám si kino každý den doma...
Takže další etapa ještě bude, projektor, který umí černou. Pak to bude doufám konečná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků