TV 55'' PS4 Pro, filmy z ext. HDD Samsung nebo Sony?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod simy 27. 11. 2019 20:00

Mám mall kod a za 12tis vypadá ten samsung jako bezkonkureční, jak moc problematické je to přehrávání formátu? Bavím se o současně dostupných, staré divx už asi nemá smysl řešit..
simy
Junior

Odeslat příspěvekod jurki69 27. 11. 2019 23:00

Ahoj, zatim jsem si poridil konzoli. :D (na tu alespon nejake "black friday slevy" byly. S telkou cekam na povanocni obdobi, ackoli jste mi dali brouka do hlavy tedka. Tudiz na mem miste byste porizovali radejc tedka, jo?

Pri soucasnych cenach bych sel nakonec asi do Q60r (mozna pri hodne vyhodne cene do RU8002). Sony zlevnila pekne, ale udajne ma 3x vetsi input lag jak zminovane Samsungy. Do jake miry to poznam na PSku, netusim. Samozrejme Q70 mam v hledacku jako "top", ktery bych chtel, ale aktualni castku se mi za ni davat nechce.

P. S. Vite o nejakych volnych kuponech? Ci necem podobnem? Zde na foru jsem sehnal "pouze" na 10% v Datartu.
jurki69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drabek06 27. 11. 2019 23:48

V Alze šel před týdnem a kousek tenhle: 3MT42643
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod neis 28. 11. 2019 00:48

Sony 9005 má slabý input lag jen v 1080p, něco přes 40ms ( to je způsobeno zřejmě náročným upscallingem, který Sony údajně umí skvěle) Při 4k HDR naprosto pohodových 21-24ms (podle typu testu), čili rozdíl 5-6ms, to snad až na progamera fps her nemůže nikdo poznat.
neis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kvok 28. 11. 2019 08:28

A PS4 Pro si dělá upscale sám (stejně jako Xbox One S/X), takže hodnotu pro Full HD není třeba řešit.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod jurki69 28. 11. 2019 22:24

Diky za rady. :) S tim nakupem teda necekat ci cekat? Tezko rict, co?
jurki69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jurki69 8. 12. 2019 23:29

Zdravim, tak nakonec jsem se rozhodnul pro RU8002. Pri techto cenach (v Datartu s kodem za 16 200Kc) si myslim, ze je to dobry pomer cena/vykon. Byl jsem mrknout i na ostatni vyse zminene. Vsechny, az na Q70, mi prisly dosti podobne. Q70 uz je jina liga. Samozrejme srovnani v obchode je dosti neobjektivni. Tak ci onak za sebe mohu doporucit, zatim jsem spoko.
jurki69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neophytee 9. 12. 2019 09:17

neis píše:Tak to je jasné že když zdraží, že zase někdy slevní, ale v lednu určitě nebudou levnější jak tědka. Každý čeká na povánoční slevy, ale ty z mé zkušenosti defacto nejsou.

Já mám vysledováno, že akce jsou listopad a prosinec, po Novém roce nic, cena stojí a šlo to dolů v květnu, kdy bylo MS v hokeji.
Neophytee
Junior

Předchozí stránka