nemáte prosím náhodou někdo zkušenosti s TCL 65EC780 ? Případně i celkový pohled dobrý či špatný na TV od značky TCL? Přece jenom to není až tak známá značka pro nás evropany.

Původně jsem ji chtěl kupovat v 55", ale budu nahrazovat právě starý Samsung 55" (10 let starý ve Full HD), a tak bych rád něco většího v podobě 65", obývák na to dost velký máme.
Jsem již téměr rozhodnutý ji koupit, ale nerad bych pak řešil nějaké neduhy, které mě zprvu netrkly.

Bohužel se v současné době nedá snad nikde vidět na živo, ale v této recenzi ji dost dobře proklepli.
https://hdtvpolska.com/telewizor-tcl-ec ... 3000-zl/2/
Pojede u nás hlavně na klasické pouštění ze zdroje DVB-T2 a pouštění stažených (převážně mkv) ripů z externího HDD, proto cílím pokud možno na Android OS, tak aby bylo možné cokoliv staženého sputit a občas i s externími titulky. S titulky obecně co jsem tak četl si moc televizí bez Android OS neporadí.
Zřejmě nevýhodou bude pouze 50Hz, což by mohlo být znát u sportovních přenosů.

Rovněž se mi líbí řešení zvuku (soundbar ve spojení s onkyo firmou), které by mohlo vykazovat dobrou kvalitu.
Za každý názor či radu, kam případně šáhnout jinam budu moc rád.
Ač sice nerad, tak bych v nejhorším i zůstal u 55", pokud by proto byly pádné argumenty.
Můj rozpočet je max 30tis. Kč.