Ahojte, přicházím s prosbou o radu, neboť už jsem zoufalý. Vybírám novou TV za zemřelého 10let starého Samsunga a ještě včera ráno jsem byl rozhodnutý pro Sony KD-55XF9005. Defakto splňovala moje 3 hlavní požadavky a sice Android, Direct LED a 100Hz. No jenže večer jsem si sednu a přečetl celou 48-stránkovou diskuzi k tomuto modelu a začal jsem váhat, jestli je opravdu tak super, jak jsem si myslel. Navíc se stalo to, že během včerejšího dne prakticky všechny eshopy, které ji nabízeli za cenu do 22tis najednou zdražili na 24990.- Chtěl jsem ji vzít na alze, kde s kuponem vyšla na něco málo přes 20tis. Dnes jsem ještě pročetl pár dalších diskuzí a dospěl jsem k názoru, že to celé přehodnotím a radši koupím něco levnějšího (původně sem nechtěl dát ani těch 20tis, natož 25). Takže bych vás chtěl poprosit o radu co vybrat ideálně v ceně do plusminus 15tis.
Úhlopříčka - ideálně 55" max, může být i míň
Direct led na tomto jediném parametru z původního výběru trvám.
Android - spíš ne, po přečtení diskuze k Sony bych radši řešil externím boxem.
100Hz - v další jiné diskuzi jsem se setkal s názorem, že to taky není úplná výhra jak jsem si myslel, teda aspoň co se týče sledování sportů.
Chtěl bych samozřejmě co nejlepší obraz, televize bude využita ze 70% na sledování s DVB-T a kabelovky, z toho velká část sporty a zbytek na sledování filmů z ext.boxu přes Kodi.
Předem díky za radu