od 0055 30. 11. 2019 19:43
Ono kdyz se sejde dobra cena a solidni produkt tam jsem moc neotalel, protoze jakmile se vyprodaji tak nebudou. Budou jine, to je jasne. Ale chtel jsem neco na vanoce no, tak jsou trochu driv...
Je na ni neco co mne neskutecne drazdi a co budu muset poresit. A tim jsou reklamy na youtube. Zvykl jsem si ho pouzivat na muziku, ale s tema reklamama to proste psychicky nezvladam. V PC pouzivam adguard, tady to budu muset nejak poresit, verim ze to pujde...
KODI nainstalovano, jede to paradne. Mam tady AC router, jedu vsechno bezdratove. Zdalo se mne ze pozadi v kodi bylo na me starsi tv vic cerne, mozna se pletu, mozna ne, jak bude vic casu tak je postavim vedle sebe a zkusim. Novejsi ripy jsou moc pekne, opravdu moc pekne.
Firmware jsem uz aktualizoval, po vybyleni tam byla verze 7, nyni je posledni dostupny. Ovladani uplne jine. Ale opravili co mne strasne stvalo, jako vyber titulku, vybrat ty spravne, proklikat se az na potvrzovaci dialog a pak doprava na OK jsem moc nedaval. Pri kazdem potvrzeni bylo v moji hlave par sprostych slov na japonske inzenyry...
Kazdopadne jsem nenasel reset do tovarniho nastaveni, ale google asi pomuze, zatim nebyla potreba. Po upgradu FW kodi zustalo nainstalovane a taktez google ucet zustal.