Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod OPTM 7. 2. 2020 18:16

https://www.mythomson.com/de_de/fernseh ... serie-4319

-- 7. 2. 2020 18:28 --

roman II píše:S televizí prozatím velká spokojenost ALE při sledovýní dvb-t2 se občas objeví hláška "wifi není připojeno", při přepnutí na youtube či netfix samozřejmě wifi funguje, pouze ta otravná opakující se hláška. Dále je nějaká app aby se dala televize ovládat přes iphone?
Prý je k dispozici androuid 9, instaloval ho už někdo, jaký je postup?, děkuji předem za odpovědi

Google Home
OPTM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod georgetoy 18. 2. 2020 00:25

Jak je to ze záznamem pořadů?
georgetoy
Junior

Odeslat příspěvekod wizard571 3. 3. 2020 22:55

Televizor Thomson 32HE5606 jsem před několika dny zakoupil a od začátku řeším problém s HD stanicemi ČT. Po přepnutí na kteroukoliv HD stanici ČT je pár sekund vše bez problému, poté se obraz i zvuk začne zasekávat a nakonec se rozpadne na kostičky. Screen obrazu včetně intenzity a kvality signálu zde: http://imgworld.cz/s3/i8jfd5ApQa.jpg Ostatní (SD) stanice v DVBt i DVBt2 jsou v pořádku. Nevím zda je třeba ještě někde něco nastavit nebo je problém s televizorem. Software jsem aktualizoval z verze V234 na V241, problém přetrvává. Uměl by někdo poradit. Moc děkuji.
wizard571
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OnderCZ 4. 3. 2020 08:55

Jak daleko jsi od vysílače, z kterého přijímáš multiplex s ČT a jakou máš anténu?
OnderCZ
Junior

Odeslat příspěvekod wizard571 4. 3. 2020 09:14

Od vysílače Hády jsme 11,5 km vzdušnou čarou, anténa je společná na paneláku. Pokud připojím set-top box HUMAX NANO T2 na stejný koax, tak problém není.
wizard571
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roman II 18. 4. 2020 13:49

Potřeboval bych pomoci, koupil jsem druhé dálkové ovládání RC802V z důvodu aby šla televize ovládat hlasem (Google Assistant) a párování probíhá dlouhou dobu, většinou se nepřipojilo a až po cca. 10 sec. zmáčnutí tlačítek párování se připojí (je vidět v menu TV). Vše funguje až na nefunkční hlasové ovládání kdy se na obrazovce objeví mikrofon ale ten nereaguje na hlas. Ovládač jsem zkusil na dalších dvou TV a tam bez problémů funguje, taktéž jsem ozkoušel jiné (stejný typ) ovladačů a televize prostě na ně nereaguje. TV jsem opakovaně uvedl do továrního nastavení - bez úspěchu. Nemá někdo nějakou radu co s tím?, reklamovat Tv?, děkuji
roman II
Junior

Předchozí stránka