HiSense H65U8B vs Philips 65PUS7304 vs LG 65SM8200

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod indeshit 15. 12. 2019 21:54

Tak se omlouvám, pokud se to někoho dotklo

-- 15. 12. 2019 20:58 --

Nicméně k věci : když se podívám třeba na Amazon na top 10 prodávaný televizí https://www.amazon.com/Best-Sellers-Ele ... ics/172659 , tak minimálně 4 z 10, ne-li 7 z 10 telenovelu (soup opera efekt, který dělá tu umělou filmovou plynulost) neumí . TCL to u těch modelů neumí a Toshiba možná taky ne. Samsung to umí s těmi modely.
Není to prostě tak žádané. Mnoho lidí chodí i do prodejen remcat, že ten obraz je divnej, protože výrobci ten sajrajt nechávají defaultně zapnutý od začátku a je na uživateli, aby si to vypnul. Někdo ale neví jak a začne ten způsob tolerovat, i když se mu to nelíbí.

Že by čas na opětovnou anketu? :) Nechci ji dělat, abych text nezabarvoval do negativního postoje vůči plynulosti ve filmech, já takovej fanda filmové nedokonalosti.
indeshit
Pokročilý

Odeslat příspěvekod GaryOldman 21. 12. 2019 10:56

Tak jsem nakonec koupil TCL 65EP680 za 17 tisíc se slevou 10% v Datartu . Zpracování je na tu cenu super, obzvášť ten tenký rámeček se mi líbí. Obrazově taky fajn ale ještě trochu bojuju s nastavením, zatím používám režim standardní, ale přijde mi že modrá a zelená je trochu moc vytažená. Kdyby měl někdo tip na svoje nastavení tak ho uvítám. Titulky mi nezobrazují české znaky, jak ve vestavěném playeru, tak ani v Kodi. Prolezl jsem celé nastavení ale nic jako znaková sada jsem nenašel. Poradí někdo? Mile mě překvapil zvuk, čekal jsem o dost horší. Celkově za tu cenu zatím spokojenost. Pokud během 14 dní nenajdu nějaký zásadní faul tak si jí nechám.
GaryOldman
Kolemjdoucí

Předchozí stránka