Sony KD-65XF9005 problem, bug v TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod miravopi 25. 12. 2019 16:53

neis pekne rozepsal cestu vypnuti datovych sluzeb v TV.
miravopi
Junior

Odeslat příspěvekod cammillo 31. 12. 2019 14:05

Ahoj, řeším něco podobného. Psal jsem v druhém vlákně, mám 55. Ale tam nikdo nevěděl a tady jste dále. Tak se omlouvám za příspěvek, ale bude to jen jeden dotaz. Seká se mi přehrávání filmů v aplikaci video. Po 30 minutách se zastaví obraz i zvuk, ale čas běží dále. Musím restartovat tv jinak už film nejde znova pustit.
Díval jsem se do servisního módu a mám tam jeden řádek s chybami 005 TCON ERR 13, místo těch nul jsou čísla.
Nevíte, může to mít spojitost a mám ji dát na servis?
Každopádně do tv nijak nezasahováno, ani žádné aplikace jsem neinstaloval, aktuální sw a provedeno tovární nastaveni. Včera pro jistotu jsem dal ještě jednou tovární nastavení a je to pořád stejné.
Díky za radu.
cammillo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vecino 31. 12. 2019 14:22

Ano to bude asi na reklamaci. Ale zkusil bych nejdřív konzultovat s autorizovaným servisem Sony.

Tohle jsem vygooglil: http://www.coppelltvrepair.com/p/1508/r ... error-code

Kód: Vybrat vše
The most common issue addressed by this repair is the TV refusing to start with either 2, 13 or 14 blinks error code at the front;  good check for whether the T-CON is at fault is to see if the unit would start with backlight , even if for a short while. when the T-CON is disconnected from the main board.

Ten T-CON na desce má nějaký vliv na podsvícení - to asi sedí na tebou popisované problémy.
Sony KD-55XF9005 + HT-XF9000 + Xbox One X
vecino
Junior

Odeslat příspěvekod cammillo 3. 1. 2020 13:25

Volal jsem do Sony a nemám to řešit. Mám si nainstalovat Kodi, že ta app Sony video přehrávač je základní. Kodi funguje, tak je to ok.
cammillo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vecino 3. 1. 2020 14:07

Neřešit a žít dál :D Asi půjdu pracovat do Sony :D (joke)
Sony KD-55XF9005 + HT-XF9000 + Xbox One X
vecino
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 3. 1. 2020 21:47

Jestli to v Kodi chodí korektně, neřešil bych.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka