Mystix píše:K těm TV Phillips. Moje aktuální zkušenost. Mám 55pus6561 a zrovna včera ve "velmi vhodnou" dobu se po 4 letech odporoučela do křemíkového nebe. Normálně se při reprodukci vypnula a už ji nenahodím. Po zapnutí jen svítí logo a dál se to nedostane. Zkoušel jsem všechny možné rady z netu, ale nic nepomohlo. A když jsem tak hledal, tak jsem viděl spoustu lidí, že má stejný problém, který se jim také nepodařilo vyřešit. Kupoval jsem ji tehdy za cca 35k a čekal bych, že by mi mohla vydržet déle jak 4 roky. Teď budu muset koupit novou a tedy nevím, nevím jestli zase Phillips.
Toto cloveka nepotesi (pokial nema tu 5 rocnu zaruku)... Ak ti povedia v servise, ze je KO doska a ze nemaju nahradnu, mozes ako uplne posledny krok skusit tu dosku "zapiect".
Uz si presne nepamatam na kolko °C (cca okolo 200 - internet napovie), 15 min, doska zbavena vsetkeho co slo odmontovat (kable atd.) umiestnena na plechu na alobalovych nozickach kondenzatormi smerom nahor, nechat potom prirodzene pomaly vychladnut. Moze to pomoct zacelit potencialny studeny spoj.
Mne sa tak podarilo ozivit svojho casu jeden notebook, mozno pomoze.