@jirkau: Myslím, že konkrétní rozlišení přijímaného/zobrazovaného obrazu/signálu televize Philips neukazují. Mám 65oled873 a také jsem to marně hledal. Ukazuje to pouze SD, HD, případně HDR. Pokud někdo ví víc, ať se s námi podělí.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
guybrush píše:@jirkau: Ahoj, jaký tam je nakonec typ panelu? Na zahraničních fórech jsem četl, že VA panel mají jen 50", 58" a 70" TV z řady PUS8505. A bohužel moc nevěřím tomu, že by to jen v Česku bylo jinak.
Společnost TPVision, výrobce TV Philips může použít u jednoho modelu jak IPS tak VA panel. Tato skutečnost není nikde uvedena, respektive lze ji najít ve výrobním čísle. Zde se dá rozklíčovat jaký panel je použit u konkrétního kusu. Dle informací z logistiky jsou dodávané modely ve 43" s VA panely. Modely v úlopříčce 65" a 75" mají pouze IPS, modely 50", 58" a 70" mají pouze VA.
Tapir1 píše:@guybrush: tady máš přehled specifikace panelu - dle toho je tam VA panel: https://www.displayspecifications.com/en/model/f3cc1f74
jirkau píše:Nějak nevím, jak to zjistit. Přijde mi to jako VA (černá je dost černá), ale jistý si tedy nejsem. Podle odpovědi od Philips podpory jsou 43" PUS8505 s VA nebo IPS panelem, k nám se prý vozí VA. Kde typ panelu na konkrétní TV najít netuším
jirkau píše:Black.Kerio
Jako přehrávač používám Kodi a zatím mi přehrál vše, i nějaké .ts soubory (už je nemám, na kodek se nepodívám)
jirkau píše:Black.Kerio
Kanály jsem vyřešil nastavením vlastního seznamu, chytám jich asi 20, nebyla to taková práce. Televize ukazuje statistiku ztráty signálu a je hezky vidět, že multiplex s programy ČT nám tu vypadává opravdu často
geforce85 píše:Ahoj využil som zľavu na MALL a včera mi došla tato telka 43PUS8505 ale :
1. HBO GO pustil som film Alita a v rýchlejších scénach sa mi zdá obraz ako keby sa zasekol a potom rýchlejšie pustil. ( štýl obrazu: prirodzený).
2: to iste robí aj pri Netflixe pustil som si zaklínača a obraz sa zasekne potom na 3 sec. zrýchli a beží ďalej v poriadku ( štýl obrazu: prirodzený, film, vlastný )
3. pripojenie cez HDMI-4k setopox antik obraz sa nezasekáva
4. pripojenie cez HDMI- Xbox UHD bluray aquaman obraz vporiadku, Netflix zaklínač tiež vporiadku
Príde mi to ako keby televízor nestíhal renderovať OBRAZ CEZ STREMOVACIE APLIKÁCIE. Ak pripojím zdroj signálu cez HDMI je všetko v poriadku. Obrazovo na nastaveniach prirodzený nič moc. Aj môj Philips monitor BDM435UC z 2016 ma lepší obraz. Mám danú TV vrátiť?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků