Dobrý den,
než jsme dopsal text tak mě to odhlásilo a všechen text mě to smazalo

Tak to alespoň zkrátím. Koupě TV byla uspaná nicméně teď jsem se dostal k tomu že už mohu pořídit. Mezitím jsem načetl dost covybrat.cz a osobně jsem byl ve 2 prodejnách ale vzhledem k tomu že na Qled mají promo videa co vypadají pěkně, tak těžko soudit. Vybírám mezi tímhle Samsung QE55Q70R, Samsung QE65Q60R a Samsung UE65RU8002. Tak to shrnu. Využití - TV, PS4 (nízký inputlag), filmy přes hdmi/usb, Airplay. Pozorovací vzdálenost 3m. Asi 100HZ raději. Jiné nároky nemám. Takže bud možnost
QE55Q70R (27k)
QE65Q60R (30k)
UE65RU8002 (cca 23k + soundbar 6k)
Co má smysl a nemá teda. Pochopil jsem že ta Qled jsou spíše lowend a ta led je vyšší třída. Pokud mezi nimi není velký rozdíl v kvalitě obrazu tak předpokládám, že doporučíte a i já osobně bych si vzal tu obyčejnou LED. Strop je 30k, víc pro mě nemá cenu. Raději bych samozřejme 65 palců ale pokud řeknete že 55qled je lepší než ta 8002 65 palců tak si ji vezmu. Zítra bych si vybranou TV někam jel. A proč samsung? Mám od nich spoustu elekotroniky a mám s tím zatím jen dobré zkušenosti. TCL asi nechci. Od ostatních mě zaujala jen Philips 70PUS7304/12 ale vůbec nevím co kvalita. Líbí se mě ale ten ambient (ale jestli je jinak TV k prdu tak zbytečné). Celkově mě je asi značka ale jedno. Pokud se tu sejdou 3 Lidi co řeknou že nejlepší pro mě je XXX tak si vezmu aj kdyby to byla sony atd.
//ještě edit:jestli doporučíte starší model co je fajn a co mají někde skladem tak taky není problém pro mě:) např. UE65RU7092 nebo 75 palců UE75RU7092 ta je taky mňam

//edit2 - tak jsem se ještě dočetl že NU řada je o něco lepší než RU řada, co taková UE65NU7022?
Děkuji moc za radu