Samsung QE65Q60R nebo jiná?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod nevo7 7. 2. 2020 21:47

Tak sa stal zázrak. Zas som prelúskal predajcov /lebo len na ich stránkach dávajú zľavy/ a na andreashop.sk QE65Q70R a iné so zľavami. Tento model za 1099€ /27700 Kč/. Oni posielajú aj do ČR. Seriózny predajca.
nevo7
Junior

Odeslat příspěvekod sonny360 25. 2. 2020 08:53

Zdravim, prave jsem vratil Q60, kde dolni rohy obrazovky silne prosvitali... koukal jsem na rtings a u modelu ru8002 by to melo byt mnohem lepsi, ale chci se spis zeptat, kdybych pritvrdil a sel do Q70, bude obraz o tolik lepsi? Vyuziti je tak 60% hry ps4 pro a netflix plus BR ripy..na tv nekoukam nikdy za uplne tmy... diky za rady :)
sonny360
Junior

Odeslat příspěvekod indeshit 25. 2. 2020 10:36

Ru8002 je horší telka po obrazový stránce než q60.
Q70 zase lepší, stále do 30k.

BR ripy? Hlavně ne s DTS. Netflix?
Proč teda nepokukuješ po telce, která má jak HDR10+, tak i Dolby Vision, aby z toho bylo "víc"?
Ideálně Android, aby to přehrálo vše.
indeshit
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nevo7 27. 2. 2020 18:16

Q70 má direct led, takže to lepšie bude. Možno sa technológia zlepšila, ale na starom asi 5 ročnom Samsungu direct led len na stojacej bielej ploche vidím podsvietenie akože trubicami.
nevo7
Junior

Odeslat příspěvekod gary.hobson 6. 3. 2020 12:15

Momentálně mám doma 65 RU 8002 i Q70... Ta 8002 je hůře provedená a při prvním filmu ve tmě jsem chtěl vrátit... Namontováno led osvětlení a dá se na to koukat... Má docela dobrou uniformitu černé... Bratr ji má v 55 a rohy mu prosvítají mnohem více.. DSE téměř neznatelné.. Ta Q70 má mnohem lepší obraz bez led osvětlení kolem... Černá je pěkně černá... HDR taky dobrý do té doby než zapnete titulky... V nativní app netflix na TV... Přes Nvidia shield kde mám vyplé HDR to na střední podsvícení jak kdy... Když snížím podsvetleni na nízké tak obraz není už takový dobrý a dost se podobá 8002...Ještě u té Q70 docela výrazné DSE ve středu obrazovky... Docela podobné tomu v testu na Rtings... Teď se dá v CZC když máte body koupit v 65 za 25 tis.
gary.hobson
Kolemjdoucí

Předchozí stránka