Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
merkury píše:Zdravím využiju tohoto vlákna a zeptám se která varianta pro užívání je lepší android v tv nebo android v nějaké krabičce a to konkrétně https://multimedialni-centra.heureka.cz ... -x900-pro/
využití bude kodi, O2tv a možnost doistalovat nějaké aplikace sledování,tv HBO GO a pod.
Chci koupit novou tv a nemůžu se rozhodnout mezi Tcl 65C715 kde je android přímo a nebo Hisense 65U7QF plus android externě díky za rady a názory.
maro2455 píše:Konecne jsem se dostal k tomu poradne nastavit Odroid-N2+. Zprovoznil jsem HDMI-CEC tak, ze Odroid je zapojeny do tv lg oled b9 - hdmi4. Na oled tv jsem do konektoru zarizeni napsal “odroid” kde mi to naslo dve volby, zvolil jsem prvni voldbu “odroid”. Ovladani DO od tv je funkcni (pohyb po menu a tlacitko ok)
ALE musim mirit DO na krabicku odroid. Nemelo by hdmi-cec spravne fungovat tak, ze mirim s DO na tv a ta pres hdmi posila povely do odroidu?
Treba u zapojeneho AVR mirim s DO na tv a pridavam hlasitost AVR prostrednictvim tv a hdmi kabelu.
Dost bych potreboval tu odroid krabicku schovat “do supliku” a na tv stolku mit jen tv bez dalsich krabic a kabelu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků