Nakonec jsem tedy vybral LG C9, jelikož ta cena, za kterou jsem ji pořídil byla fantastická. Objednával jsem přes e-shop i když jsem z toho měl obavy. Nakonec všechno v pohodě. TV přišla v pořádku. Zapojil jsem jí, naladil programy a jelo to. Hodně jsem se obával klasického SD vysílání. U známých, byť to nebyla OLED televize bylo toto SD vysílání úplně strašné, samá kostička apod., tak jsem měl strach. No, musím říct, že i to primitivní SD vypadá na této televizi dobře, bez kostičkování a zbytečného slévání barev. HD vyílání vypadá fantasticky. Nastavil jsem ŽIVÝ mód (ten se mi zdá asi nejlepší pro mé oko). Takže jsem velice spokojen. Zvuk je obsojný, ale ten neřeším, jelikož jsem pořídil sloupové reproduktory. Ladění programů velice rychlé, veškerá nastavení intuitivní. Teď spíš řeším problém s těmi reproduktory (problém řeším i na jiném vlákně, ale zkusím to i tady, kdybyste měli nějaké nápady).
Jde o to, že když dám TV (plánuji na zeď) doprostřed stěny obýváku, tak levý reproduktor bude vždy blíž k TV než ten pravý. Krom estetického hlediska nevím, jestli to takhle vůbec může být a nebude to nějak zkreslovat zvukový doprovod...přikládám obrázek pro představu, za každý nápad děkuji.