Nevíte, co ty dražší OLEDy umí se satelitem? Zajímalo by mě konkrétně USALS nebo jak se to jmenuje - natáčení talíře. V návodu je jen seznam satelitů, což je úplně na houby.
Zdravím, kúpil som Panasonic TX-65HZ2000E a chcel by som sa opýtať či je možné posielať na pripojený USB kľúč filmy priamo z PC nech nemusím zakaždým prehadzovať kľúč z TV do PC. Za rady vopred vďaka.
A není lepší pouštět filmy po síti přímo z PC. Spustit na tom počítači nějaký DLNA server.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020 LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
Asi Ti někdo zřejmě zaskočí informací, že se nejedná přímo o Panasonic, ale o Tureckou výrobu, kdy Panasonic tyto modely ponechal vyrábět někomu dalšímu. Snad se nepletu.
Jestliže si to nedělá Panasonic, pak je to zásadní počin s Androidem na stejné úrovni, jako u jiných značek, které tento výrobce OS Android TV vybavil a vyrábí je.
To jsem nechtěl napsat. Neznám ten výrobek, nevím o něm nic. Jen ono portfolio je dosti podobné, takže samotné nasazení Androidu do škatulky s nápisem Panasonic, nakonec nemusí nic znamenat. Prostě pak je jedno, jestli mám na telce nápis Panasonic, nebo ABC, nebo ZZZ.
Vzhledem k aktuálně slušně vybrakované nabídce televizí to vlastně nevychází tak špatně, JVC LT-55VA8035, které vypadá jako bratříček Panasonicu HX710 (stejný výrobce a podobná výbava), je teď dražší, nicméně TCL 55P815 mi přeci jen přijde jako vhodnější alternativa při stejné ceně.