Tak jsem se tomu přes víkend trochu věnoval. Velmi kvalitní tel.podpora v Samsungu (Sobota 7:45

mi potvrdila, že byly podstatně omezeny kodeky pro přehrávání médií. Čili nabízely se tyto možnosti, zrcadlení obrazovky např.PC (nepodařilo se mi), mobilního telefonu (podařilo se, ale při přehrávání docházelo ke ztrátě dat - kostičkování), přehrávání pomocí serveru DLNA - bohužel tyto servery přenášejí surová data, které musí TV opět dekódovat, ale pokud ten kodek nemá....

Ještě jsem zkoušel streamovat film pomocí VLC přehrávače s překódováním, do TV se mi nepodařilo. Jsou tam různé formáty přenosu HTTP, RTSP, MS...ale nevím který použít a TV se na toto nechytal. Do telefonu stream šel. Jednou se mi zdálo, že se v input zařízeních DLNA objevilo, ale nějak jsem to přešel a pak už se nepodařilo. No nakonec (i když velmi nerad) jsem objednal MX box, což beru v dnešní době jako velkou prohru

Vůbec by mě při výběru TV nenapadlo, že to může být s kodeky v nejnovějších TV tak špatné.
Jinak jako úžasné by bylo rozjet na SYNOLOGY DLNA server s možností překódování. Tak daleko jsem zatím nedošel. Pokud má někdo v tomto směru ověřenou zkušenost rád se na to mrknu.
Ostatním dík za příspěvky