Ahoj,
jsem docela zoufaly z nabidky smart TV. Chci neco mensiho a tech 43" je pro me idealni maximum. 49 uz je moc. V teto velikosti je nabidka celkem chuda.
Ted co by to melo umet:
- TV bude na stolku, takze stabilni stojan. Vestina dnesnich TV ma jakesi pidinozky. Moc v to nemam duveru.
- Idealne bez externiho zdroje (pouze pripojeni kabelem do 230V)
- Rychle intuitivni ovladani. Nechci na nic cekat, ani se nicim slozite proklikavat.
- Rychle prepinani programu s minimalnim zpozdenim
- Wifi a podpora streamovacich sluzeb (HBO Go)
- Moznost pripojit sluchatka idealne pres 3.5mm jack. Pouzivam bezdraty on Sennheiseru RS160. Jsem s nimi max. spokojeny, nechci je menit. Jo a chtel bych aby TV mela moznost posilat zvuk jak do sluchatek tak do vlastnich reproduktoru
- Prehravani z HDD s sirokou podporou formátů (ale to snad uz umí dnes vsechny).
- Automaticke nastaveni jasu podle okolniho osvetleni (je to dnes standard nebo si to musim pohlidat?)
- Obraz je me celkem sumak. V teto cenove relaci to snad nebude spatne u zadne TV.
- Celkova spolehlivost a robustnost operacniho systemu. Chci tu telku jednou nastavit a min. 5 let nic neresit.
V uzsim vyberu mam LG 43UM7600, ale ted jsem zjistil ze nema vystup na sluchatka.
Dale pak Philips 43PUS7304 a Sony Bravia KD-43XG8096.
Kterou z tech TV by jste volili? Pripadne co jineho by pripadalo v uvahu?
Diky