Jak bude pouzivana - 3-5 hodin denne. Krmit ji bude Netflix, PS4 a pozdeji PS5, stazeny filmy a serialy a TV sport, prevazne am.fotbal, formule a UFC (pokud se jeste nekdy budou vysilat

Umisteni bude v mym pokoji o rozmerech 3,5x3,6m, koukat budu asi z 2,5m, povetsinou bude mistnost tmava, jsem spis vecerni/nocni koukac. Neni to tak ze bych ji mel zapnutou pres den "pro rodinu". Proste po praci/sportu ulehnu do postele a hraju/koukam.
Z toho co jsem cetl, pozorovaci uhly neresim, budu ji mit proste pred sebou. Ze neumi tak "svitit" by tim ze mam vicemene porad zatazeno nebo koukam v noci taky nemuselo tak vadit. Hruzu mam z burn in, preci jenom se muze stat ze budu hrat spoustu hodin v kuse jednu hru, ale neni to tak ze bych 5 hodin denne hral Fortnite, ale spis udelam 80 hodin v The Last of Us a jdu dal. Nicmene po tu dobu se ty prvky na obrazovce budou vyskytovat porad na stejnym miste. Co jsem cetl, tak pokud to clovek nechava pekne pravidelne "vycistit" ty diody, ze by problem byt nemel. Co se mi nelibi jeste ze "out of the box" udajne neni moc dobre nakalibrovana. Ja muzu akorat tak nasledovat rad na odobrnych webech, ale vysledek nemusi byt 100% a nejspis ani nebude. Uzivatelsky rozhrani je mi asi uplne ukradeny, kanaly defacto pri sledovani neprepinam.
Naopak se mi libi ze dost vychazi vstric co se tyce hrani, HDMI 2.1, Freesync a jeste cosi..

Takze by me zajimaly nejake alternativy, QLED od Samsungu se mi moc nelibi, to vyvazeni cerne nebo jak se tomu rika (to ze to vypada jak kdyby nekdo zezadu svitil baterkou) je oproti OLED hrozny a ja co ted mam nejakej Hisense 2 roky starej a tenhle "efekt" musim koukat kazdej den, sem zjistil ze sem na to dost alergickej

A jeste otazka, mam cekat s koupi, pujdou ceny jeste dolu, nebo uz zustanou vicemene takhle? (cimz bych teoreticky mohl dosahnout i na tu C9)
Diky za pripadne nazory..