sarga, broskef :Pro poslech samozřejmě používám 7.1 sestavu a subwoofer mám s AV receiverem propojený třímetrovým kabelem Oehlbach NF 214.
Nicméně jak už jsem napsal dříve, byl jsem zvědavý, jak to hraje přes tu zvukovou lištu TECHNICS a extérní subwoofer. A tak jsem to propojení na jeden CINCH pořešil jednoduše za pár minut. Z dávných analogových časů jsem doma vyhrabal obyčejný stereofonní Jack 3,5mm a obyčejnou trojlinku s konektory CINCH. Odpreparoval jsem z toho jeden kabel se žlutým video konektorem, ten jsem připájel na obyčejnou dvoumetrovou dvojlinku a tu jsem následně napájel na stereofonní Jack tak, že jedna žíla šla na uzemnění a druhou jsem prasácky propojil levý a pravý kanál ...
Provedl jsem příslušné nastavení ve zvukovém menu GZ2000 a zvuk bez jakýchkoliv problémů okamžitě "šlapal" i přes tuhle amatérsky splácanou tkaničku ...
Pár dní jsem s tímto zapojením žil, abych si to vyzkoušel a za sebe můžu říct, že kdo nemůže a nebo nechce zvuk pořešit jinak, tak s tím po pečlivém nastavení a vyladění všech parametrů (a je jich vážně dost) určitě může fungovat v pohodě ...
Home cinema : OLED PANASONIC TX-65JZ2000E * Ultra HD Blu-Ray PANASONIC DP-UB9000EGK * PANASONIC SA-BX500EG-K * 4 x PANASONIC SB-PF800E-M * 3 x PANASONIC SB-PS800E-M * PANASONIC SB-WA800E-M *
Music : TECHNICS SC-A600 * TECHNICS SB-C600