od ladisg 29. 8. 2020 15:55
MgX - ten De-Blur vyzkouším, pořádně jsem totiž nezjistil co to dělá a na obraze jsem to vůbec nepoznal, kdežto změna De-Juderu je vidět okamžitě na pohybu. Ten šum a hlavně artefakty v obraze byly hodně právě na tom původním satelitním přijímači, na Mascom modulu(ke kterému byla dlouhá cesta) už je to právě docela cajk. Tu redukci šumu jsem právě dost zkoušel a dlouho jsem ji měl na min, nyní je zatím vyplá a zapínám ji jen občas, když je potřeba.
Jemnou gradaci jsem vypnul dle nastavení z webu, netuším co to dělá z obrazem. U té ostrosti jsem laboroval strašně dlouho a vyšla mi nejlépe právě tato má kombinace, protože jak vysoké nastavení ostrosti, stejně tak vysoké nastavení superrozlišení už viditelně degraduje obraz.
Ta teplota barvy by měla být Teplá 2, ale následně řádně upravená(což se mi nepovedlo, mělo to uplně ujeté barvy), proto jsem dal zatím tu Teplou 1.
Nastavoval jsem ještě obrazový režim Standartní, který měl navíc třeba nastavení pleťovky a jiné užitečné věci, které zase nemají režimy ISF, ty mají zase něco navíc, co chybí u toho Standartního....spojení nabídky nastavení těchto 2 obrazových režimů by vznikl dokonalý režim, který bych si už uměl docela upravit k obrazu svému.
-- 29. 8. 2020 16:59 --
Kutil71 - díky zkusím