Dobrý den,
Zajímal by mě Váš názor na fci ambilight u televizí Phillips.
Rozmýšlím se totiž mezi LG OLED55C9 a Phillips 55OLED804...
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Pilsen_Judas píše:Dobrý den,
Zajímal by mě Váš názor na fci ambilight u televizí Phillips.
Rozmýšlím se totiž mezi LG OLED55C9 a Phillips 55OLED804...
riddle píše:V příloze je seznam funkcní toho procesoru vs procesor od Philipsu.
Pilsen_Judas píše:Děkuji za informace,
Na netu jsem našel ambivision pro https://ambivision.tv/
Znáte někdo?
kvok píše:riddle píše:V příloze je seznam funkcní toho procesoru vs procesor od Philipsu.
Ten seznam funkcí přece nemůžeš brát jako reálný podklad pro jakékoliv rozhodování, vždyť je to jenom přepis marketingových názvů a o ničem to nevypovídá.
michalko58 píše:Tiez mozem Ambilight iba doporucit. Ked to bola novinka a videl som to v obchode, som si tukal na celo, kto si to dobrovolne kupi. Potom som mal prvykrat Philips s touto funkciou a odvtedy uz TV bez Ambilightu nechcem (a preto dost veci/chyb vyrobcovi odpustam). Momentalne mam uz stvrty TV od tohto vyrobcu, konkretne 55oled854, cize to iste nad ktorym rozmyslas a az na par chybiciek ho mozem odporucit (chybajuci restart, zredukovany pocet tlacidiel na DO a tym zlozitejsi pristup k niektorym funkciam oproti predoslym TV).
Nazory, ze Ambilight mozes nahradit nejakym alternativnym riesenim neber vazne. Pokusov je velmi vela ale ani jeden to nezvlada tak ako original ak chces mat dynamicku zmenu farieb z lubovolneho zdroja.
Inak porovnanie funkcii CPU podla stranok vyrobcu chce velku davku predstavivosti a naivity
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků