Tak jsem nakonec koupil 65" B9, zatím se budeme seznamovat

Měl jsem velký respekt, abychom tomu něco neudělali, když jsme to vybalovali z krabice, vypadá to strašně křehce.
Včera jsem to stihl jen vybalit a zprovoznit. Web OS jsem nikdy nepoužíval, takže zatím je to takové zkoušení. K pořádnému nastavení jsem se zatím nedostal. Chci zkusit nastavení obrazu z rtings.com
Jen bych už měl pár dotazů, ať už na majitele nebo znalce problematiky.
Jaký rozměr šroubů jste použili pro přidělání držáku na zeď? Mám držák Stell SHO 1004B:
https://www.lgshop.cz/drzak-na-tv-stell-sho-1004b Starou plazmu jsem měl přidělanou pomocí 8mm šroubů, nicméně ty jsou moc velké, když jsem změřil díru v TV, měly by pasovat 5mm. Nicméně délku si netroufám odhadovat. Nerad bych použil šroub, který je moc dlouhý.
Stihl jsem jen rychle vyzkoušet pár 4K videií na YouTube, kde teda trošku nestíhá wifi - zkusím připojit kabelem jestli to nebude lepší. Všiml jsem si, že TV sama detekuje HDR obraz. Přizpůsobuje TV sama obrazový profil signálu? Co dalšího kromě HDR, takto rozpozná? Máte nějaký tip na pěkná 4K nebo HDR videa na YouTube, které umí využít potenciál panelu a prezentovat jeho přednosti? Sám bych se rád na něco v domácích podmínkách mrknul a očekávám, že i v mém okolí budou dotazy typu, "tak ukaž něco, kde je vidět co to umí".
Omlouvám se, za možná trošku off topic, snažil jsem se najít nějaké obecné téma o B9, ale vyhledávání mi nic nenašlo, tak snad můžem pokračovat zde