Zdravím prosím o pomoc s výběrem nové TV bude využívána na sledování stažených filmu, , a jakmile vyjde i k ps5
Cenově něco kolem 30tis
Dekuji
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
TV_Maniak píše:"Vyobcování" značky Samsung pramení obecně z nechuti ke značce jako takové, anebo konkrétní negativní zkušenosti (nekvalita, špatný servis, atd.)? Nic není dokonalé, ale v recenzích nevychází QLEDy úplně špatně...
MgX píše:na panelu těsně po záruce zjevil fialový flek
Duffmancz píše:Od samsungu jsem se zaprisahl že nic nekoupím, jinak co se týká výběru jak je na tom s kvalitou hisense, philips, Sony, někdo tady hodnotil i TCL dobře
MgX píše: U mě je to jednoznačná objektivní vada na kráse, která se jmenuje PWM. Bohužel to nedávám. Samsung u mě ztratil absolutní možnost volby. A to máme v rodině několik starších TV, které fungují a slouží pohodově už řadu let.
Hodně uživatelů PWM neřeší, nepociťuje problém, OK - kupuje jinak dobré telky Samsung.
A další pohled... hodně mě rozzlobilo, když si známý pořídil špičkový TV Samsung, přičemž se na panelu těsně po záruce zjevil fialový flek, ale servis řekl, že si komplet náklady bude muset uhradit, protože po záruce. Myslím, že zde šlo o projev jakési slušnosti vzhledem k ceně a zjištění pár chvil po uplynutí záruky. Nebylo, pokud se nepletu, ani nabídnuto řešení v podobě výměny panelu s tím, že by si zásah platil. Avšak díl by byl zdarma. Myslím, že by šlo o akceptovatelný kompromis.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků