Náhrada za dnes rozbitou LG 55 SM 9010

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Luckyghost 4. 7. 2020 08:19

Před půl rokem jsme si pořídili TV od LG 55 SM9010. Na okraj jsme si nepřipojistili rozbití, protože jsme čekali, že s dětma přežije a nepřežila.

Chtěl jsem jsem hned objednat tu samou, protože jsme byli MOC spokojeni. Koukám ale, že už ji asi neseženu, mají ji jen ve 3 eshopech a nejspíše nedostupné.

V ceně nad 20 000 jsou už jen OLED. Můžete mi nějakou doporučit? Rozpočet ideálně něco nad 20k, nad 30k se mi už moc nechce, ale asi by se i dalo.

Na stávající jsem hodně ocenil neuvěřitelný zvuk včetně basové složky, přehrávání všech formátů včetně starších avi asamozřejmě svižný obraz, kterému k dokonalosti chyběla jen opravdová černá.

Nutně to nemusí být LG, ikdyž jsem si ten jejich magic ovladač zamiloval.

DĚKUJI
Luckyghost
Junior

Odeslat příspěvekod kvok 4. 7. 2020 09:01

LG B9
Systém stejný, takže v tomhle ohledu zůstane spokojenost a obrazově skvělé.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod MgX 4. 7. 2020 09:03

Jen je potřeba dát pozor, aby telka přežila. OLED bude ještě více náchylnější na rozbití, než LCD. Z druhé strany obrazová kvalita je u něj radostná.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Luckyghost 4. 7. 2020 09:28

Pro jistotu ji pověsím na zeď. Koupil jsem si ji i s TV i držákem, ale říkal jsem si, že v bytě to ještě na stolku vydrží a koncem léta se stěhujem do baráku, tak tam půjde na zeď.

Předpokládám oprava nemá význam.
Přílohy
IMG_20200704_091526.jpg
Luckyghost
Junior

Odeslat příspěvekod Volvo XC70 4. 7. 2020 10:28

Také doporučuji LG B9.
Volvo XC70
Junior

Odeslat příspěvekod Camptm 5. 7. 2020 05:06

vlastnim LG B9 a musim uznat ze za ty penize je bezkonkurencni.Prvni co jsem udelal tak ji prisruboval na zed.Je hodne tenka tak pri manipulaci je potreba min 2 lidi.Drzak se me osvedcil Fiber Mounts SP500/P5,neni drahy a je bitelny s moznosti pohybu do stran
Camptm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 5. 7. 2020 16:31

Luckyghost zavolal bych servis, kolik zhruba by vyšla oprava. Dosti často se absolutně nevyplatí. Ale třeba...
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod majkom 5. 7. 2020 20:47

Pripadne - maj pojisteni domacnosti? Jestli ji, nekryje ti i tohle? Dost casto na to lidi zapominaj:) nebo nekupival si to kreditkou? Mozna to mas pojistene pres kreditku...
majkom
Mírně pokročilý