Dobrý den, rád bych upozornil majitele tv Hisense H55U7B na možný globální problém se software u tv. Po nejnovější aktualizaci se nezávisle na dvou televizích v různých bytech objevil od této soboty stejný problém. Pokud na DVBT-2 přepnete na program Nova, Nova Cinema nebo Seznam TV, přestane reagovat tv na dálkové ovládání, nelze tedy tv vypnout , dostat se do menu, nic. Po několika minutách se tv sama vypne a nelze již dálkovým ovladačem znovu zapnout. Je nutné tv vypojit natvrdo ze zásuvky a znovu zapojit. Poté začne reagovat na dálkové ovládání. Nevím, z jakého důvodu se tv nelogicky chová, protože na kanálech ČT to nedělá. Myslel jsem si, že se jedná o vadu kusu, ale v okolí tyto tv máme dvě a chovají se od soboty úplně stejně. Máme ještě tv H55U7A a tato je v pořádku.
Nepomáhá vymazání dočasné paměti, ani reset do továrního nastavení, který jsem po aktualizaci provedl.
Bohužel jsem nedošel na to, jak u tv provést downgrade FW přes USB na nějaký starší, abych vyzkoušel funkčnost, tv starší fw nepřijme.
Pokud je tu nějaký majitel se steným problémem, ať se ozve. Děkuji