Zdarec všeci. Vrtá mi hlavou jedna věc. Mám tohohle dost dobrýho borce. Uvažoval jsem buď o 65" nebo 75" Když už jsem kupoval poměrně drahou telku, tak jsem se nakonec rozhodl pro 75", protože jsem novou TV kupoval hlavně kvůli tomu, že hůře vidím tak s velikostí jsem opravdu spokojen. 10 bit barvy jsou úplně někde jinde, hlavně co se přirozenosti pleťové barvy týče. Stím souvisí můj dotaz. Pleťová barva super, ale rty mají jak kdyby namalované červenou rtěnkou. Vypadá to dost nepřirozeně. Hlavně u starejch barevnejch filmů a seriálů. Vím, dá se to v menu někde nastavit, ale z předešlé zkušenosti s telkou do toho nechci moc vrtat, abych obraz "nez*urvil", jednak tomu nerozumím a hlavně neumím to doladit tak, aby byl obraz co nejvěrnější. Vždy se mi to zdálo horší a horší. Jinak jsem dost spokojen s přednastavenýma režimy obrazu. Samozřejmě čím do toho pouštím kvalitnější video tak tím je to větší bomba.
Děkuji za všechny komentáře a přeji spoustu parádních zážitků při sledování našich TV miláčků