Běžný uživatel, HBOGO, O2TV, NETFLIX, minimálně PS4, poměrně dost sport. Chtěl bych 100 Hz panel a samozřejmně co nejlepší kvalitu obrazu v cenové hladině. Samsung mě dost zklamal, i když je to kus od kusu asi, když ji ale rozděláte, tak si o kvalitě dílů a zpracování nedělám nějaké iluze. Podotýkám, že jsem přemýšlel o OLED, mají teď v planeu na splátky LG OLED55B9S za 22391 Kč, co je asi úplně super cena za solidní bedýnku, problém ale vidím v tom, že se na Tv dost často dívá můj syn a žena, když nejsem doma a pak z nich vypadne, že si film stopli a šli dělat něco jinýho a nějak jim nedovedu vysvětlit, že se to dělá, když si člověk odskočí a ne, že je to hodinu stoplé, takže se asi radši spokojím s nějakou ledkou zase. Řeším zda 55 nebo 65 z 2,6 metrů, protože na 55 jsem si zvykl a řekl bych, že vetší by fakt nevadila, ale zase pak ten rozpočet. Koukal jsem na tyto typy, nějaká rada?:
Hisense H65U8B ...jediná 65 do 20k co by snad mohla být solidní
SAMSUNG UE55TU8502....tohle si nejsem jist, ale snad by to ušlo
SAMSUNG QE55Q80T...tohle už je 21,5k
Panasonic TX-58GX810E...tady ale myslím 50Hz
Hisense 55U7QF... tady chválí cena/kvalita
Děkuji za jakoukoliv radu a postřeh, už jsem 20 bez Tv a žiju, ale 2 měsíce by to doma asi někteří nedali