MgX:
Co konkretne nechcem chapat? Ak si za vydrzou panela vyrobca skutocne stoji, tak tu zaruku ponukne, bol by predsa blby tuto vlastnost nevyzdvihnut. Zjavne tomu ale sam neveri a teda je to iba marketingovy blabol. Merania mozu ukazovat, ze to pomaha, ale asi nie dostatocne.
Tony70:
A co by si chcel este viac pocut ako, ze je to efektne? Nebolia a neunavuju sa ti oci v tme, nemusis mat lampicku aby ta tv neoslepovala. Ak sa ti to nepaci, tak ok, ale vacsina ludi ma iny nazor. Rychlost zmeny farieb si dokazes upravit, tak ani ako epileptik, nemusis mat problem.
A predstav si, ze ten zazitok ti Ambiight poskytne aj pri ciernych pruhoch. Moznost jeho vypnutia som spomenul, ked to cloveku pri konkretnom videu vadi. Ale ty si asi jeden z tych, co ked nieco zaplatil, tak nech aj creva roztrha, ze. Cize kludne si mrzni pri tej automatickej klime, lebo si si ju zaplatil
Ohanat sa predlzenou zarukou, praveze pri OLED zmysel ma. Stale je to technologia, ktora ma co zlepsovat. Urcite zakaznika nepotesi ak sa mu napr. po 2,5 roku odporuca panel v TV za 2500,- €. Co tam po tom, ze si priplatil za extra super-puper plech na odvod tepla, vsak
Pri takychto cenach by malo byt psou povinnostou vyrobcu tu predlzenu zaruku ponukat. Vyberove panely si vybera ten, kto je za ne ochotny viac platit a nie preto, ze sa vola Panasonic, alebo Jozko z Hornej Dolnej, ktory sa rozhodol vyrabat TV.
Pred danym Panasonicom by som si kludne posedel, keby vyrobca znizil cenu na pre mna prijatelnu, pridal Android (nemam rad vela ovladacov a chcem aby mi TV prehrala vsetko co na nej chcem pustit) a skusil pridat Ambilight (po skonceni patentu)