Sony KD-75XH9505 a přehrávání filmů

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pike01 6. 10. 2020 20:41

Lordpcman píše:Já su teda ale, ...
Tak děkuji moc za všechny rady.

LOL.

Není zač. Hlavně že to nějak jede.
pike01
Junior

Odeslat příspěvekod Yamer 8. 10. 2020 08:20

Zdar, ja bych si tipnul, ze kdyz do USB v telce zapojim ultra rychly externi SSD disk s cca 20 video soubory a pouziju kvalitni kabel, tak by dokonce ani tato TV Sony nemela mit problem s rychlosti nacitani nebo prehravanim. Je to tak?
Yamer
Junior

Odeslat příspěvekod Lordpcman 9. 10. 2020 04:25

Yamer: Sry jsem na tebe zapoměl ti odepsat :-( Dobrej dotaz, ale i když tu telku mám, tak externí SSD disk za pár šušňů nee :-D Takže nemám jak vyzkoušet. Ani nepkanuji nákup externího SSD, protože to přehrávání filmů mám vyřešené jak jsem psal výše.
Pěknej den
Lordpcman
Junior

Odeslat příspěvekod Yamer 9. 10. 2020 09:34

Díky. Mám totiž nový externí SSD disk 500 GB, který je o dost rychlejší než i ty nejdražší USB flešky.
Yamer
Junior

Odeslat příspěvekod pedro120 9. 10. 2020 19:31

Myslím že 7.10 na sony.cz vyšla nová aktualizace 6.6575 bude to android 9? Nebo android 6 v popisu na stránkách sony je že Řeší síťový problém způsobený nastavením nesprávného času systému
Opravuje problém blikání kontrolky LED u modelů AG8 a vylepšuje výkon systému
Vylepšuje odezvu televizoru při zapínání z pohotovostního režimu
Nic moc....to se zase moc nevytáhly na prémiovou značku SONY a co automatická aktualizace funguje někomu?
pedro120
Junior

Odeslat příspěvekod Yamer 4. 11. 2020 09:37

Tak už mám TV taky (Sony KD-65XH9505) a problémy s přehráváním z USB jsem vyřešil nainstalováním VLC Media Player. A spokojenost.
Yamer
Junior

Odeslat příspěvekod tom.h 8. 9. 2022 09:36

Ahoj.
Jak vidíte svoje Sony 2020 dnes?
Na sony.cz je fw 6.5076 (to je divné, že nižší číslo, než zmiňuje Pedro 6.6575).
Opravili během loňska něco? Android TV je pořád 6?
Má cenu koupit zánovní KD-75XH9505 pod 30000 ? Nebo je starý android systém (a jeho implementace v Sony 2020) takové zlo, že raději vzít nějaký aktuální ale méně top model?
Díky za reakce TH
tom.h
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 8. 9. 2022 10:01

Novější verze Android TV jsou obecně stabilnější a s vylepšeným výkonem. Tím nechci napsat, že ona stará verze OS má nějaké problémy. Aktuálně ji nepoužívám, nevím. Nicméně obecně platí, co jsem uvedl.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Katikakus 8. 9. 2022 16:54

tom.h píše:Ahoj.
Jak vidíte svoje Sony 2020 dnes?
Na sony.cz je fw 6.5076 (to je divné, že nižší číslo, než zmiňuje Pedro 6.6575).
Opravili během loňska něco? Android TV je pořád 6?
Má cenu koupit zánovní KD-75XH9505 pod 30000 ? Nebo je starý android systém (a jeho implementace v Sony 2020) takové zlo, že raději vzít nějaký aktuální ale méně top model?
Díky za reakce TH

Android TV je verze 9, cislo FW nema s verzi Android TV nic spolecneho. Take nemuzes srovnavat cislo FW mezi ruznymi modely TV - tam neni zadna korelace - pedro to popletl, protoze ma model XG8396 s jinym (vyrazne starsim a slabsim) SoC a z toho co tehdy psal to vypada, ze ma v tom dost zmatek.
Mam XG9505 (coz je model 2019 ale hw identicky s radou XH a se spolecnym FW, a verze 6.5076 funguje bez problemu.
Podle spekulaci Sony pracuje na novem FW s Android TV/Google TV 10 pro modely XG9505 a XH9505. Ovsem neni to potvrzena informace.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod pedro120 8. 9. 2022 17:13

Mám tam z 18.5.2022 verzi 6.7205, ale ta starší verze byla lepší neboť při té novější mi rachotí (pomalu skáče po stole) externí hard disk Verbatin 1 GB než se načte a to trvá asi tak 10 minut a tak si myslím že mi ten disk brzy odejde, mám ještě Linux MMC Elion a tam to nedělá a v Linuxu a windousu se načte rychle oproti Sony tv. Možná by bylo řešením abych uchránil externí disk přehodit filmy z něho na flešku která je tichá, ale zase to přehazování dlouho trvá a elektřina bude drahá a takový 50 GB film bude možná trvat u přehazování hodinu.

-- 8. 9. 2022 18:23 --

Lordpcman naučte se s KODI mě to maká bez problému v něm si dejte EXPERT kde je rozšířené nastavení jako povolit průchod zvuku a pak tam je nastavení na DTS, AC3 a tak dále, pak v tv nezapomenout v Akcionu povolit externí repráky mělo by to jíti
pedro120
Junior

Předchozí stránka