Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Milanke píše:Uz par dni som majitelom noveho Panasonicu 55 HZ 980. Nahradil u nas staru plazmu Panasonic 42 palcov HD ready. Co sa tyka velkosti obrazovky nemal som co riesit, kedze vacsia telka ako 55 palcov by sa nam nezmestila. Pocit obrovskej obrazovky nemam, v podstate som si ani velmi neuvedomil, ze obrazovka je vascsia ako predtym. Co sa tyka kvality obrazu, zalezi na zdroji obrazu. Zacnem tym pozitivnym. 4k filmy z kvalitneho externeho zdroja su naozaj uzasne. Neviem, co viac napisat, treba to vidiet. Aj obraz full HD filmov pustanych z externeho 4k boxu je vyborny. Zavisi to aj od velkosti suboru, samozrejme, cim vacsi, tym lepsi obraz. Co sa tyka beznych TV HD stanic providera Free sat u mna konkretne prijimanych cez sat box AB Cryptobox 652HD, obraz je priemerny, u SD stanic dokonca podpriemerny, podstatne horsi ako na spominanej plazme. Rezim obrazu pouzivam True cinema, osobne sa mi najviac pozdava. Zatial tolko, snad to niekomu pomoze. Este na okraj, dnes som bol u susedov,mali pustene Kodi cez externy 4k box a obraz bol velmi pekny. Tak som zistoval, aku telku maju a bola to plazma Samsung 60 5300.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků