rada při neuznané reklamaci TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod honza.c 8. 1. 2021 15:32

Po mensi odmlce pridavam nove info. TV po dvou dnech opet vykazovala stejnou zavadu jako po predchozich reklamacich.
Na zkousku jsem poridil APC SurgeArrest Essential PM1W-FR, abych vyloucil pripadny problem v el.siti. Nevim jak moc je tento vyrobek spolehlivy, ale problem s vypadkem pretrvaval.
TV jsem tedy odnesl ke kamaradovi, u ktereho se vypadky take projevovovaly. Problem je, ze u nej zacaly cca po jednom dni pouzivani..

Sepisu slohovku, kterou budu chtit opsat do reklamacniho protokolu v ramci treti reklamace a z dovolenim pozadam o vraceni penez..drzte pesti.
Stream DK: Apple TV 4k,Zidoo z9s
Audio DK: Denon avr-x2500h-5.1.2 QA 3010+3090c,SW Proson rumble r-10
Audio PC: Aune x1s, iLoud Micro Monitor, HD58x
Video DK: Epson TW9400+110'' 5D MP/HDR HiViGrey acoustic
honza.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honza.c 20. 2. 2021 19:37

timto bych zde rad uzavrel mou zkusenost s reklamaci TV. Treti reklamace mi byla uznana, EW k jeho nelibosti vratil penize a ja si za ne poridil TV jinou, ktera zatim funguje na jednicku.
Stalo to sice spoustu casu, ale jsem moc rad, ze vse nakonec dopadlo dobre.
Je to sice opruz, ale rada pro ostatni jak uz zde pani uvedli..nedat se a otravovat vsude mozne dokud Vam nevyhovi.
honza.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 22. 2. 2021 09:02

SUPER!!
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 22. 2. 2021 21:37

honza.c díky za doplnění. Jsem rád, že se vše nakonec podařilo. Sice to šlo trnitou cestou, ale výsledek se dostavil. Jen... cos koupil za novou TV?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod honza.c 22. 2. 2021 22:50

Vzhledem k využití a umístění TV jsem poridil lg 70un7400, u ktere jsem mel lehké obavy, ze obraz bude spatny. Opak byl pravdou a za ty penize (19k=vracena castka) je obraz ve vsech směrech lepsi + minimální odrazy od displaye narozdil od predchozi TV.
Jelikoz na filmové zážitky vyuzivam slušný projektor by cokoliv drazsiho byly pouze vyhozené penize :).
honza.c
Mírně pokročilý

Předchozí stránka