Dobrý večer,
Známý pracuje v Alze, tak jsem mu ještě poslal na nacenění ten Shield (4200Kč se mi za něj asi dávat nechce, ale pokud by to nějak zajimavě kleslo, tak bych do něj šel)
No vypadá to, že si musím asi dát asi pro a proti u X96/Odroid a Vero - jestli se mi vyplatí dát za Vero 4x tolik, co za X96.
Jinak včera jsem zkoušel KODI na MacOS a nevím, zda je to Macem, ale když jsem zkoušel pustit nějaký obsah, který měl třeba velikost 450Mb (1 díl seriálu Dva a půl chlapa) kde byla doporučená rychlost tuším 4mbit, tak se mi po pár minutách zastavil a buď se nezačal dočítat, nebo začal, ale až po delší chvíli.
Bylo to teda v ložnici a wifi tam není na maximálním signálu, jelikož router mám hned vedle tv v obyváku, ale i tak se chci zeptat, zda by to mohlo být něčím jiným, než tím signálem/appkou na mac?
Můj internet je netbox 2OOMbit (dle speedtestu je v obyváku download na 85Mbit a Upload na 70Mbit, v ložnici jsem to měřil včera. ukazovalo to 55Mbit/33Mbit) mohl by to být problém, nebo to bude spíš tím signálem?
Případně jsou nějaká nastavení či vychytávky, které zlepšují chod aplikace a přenos?
Dále instalace CoreELEC určitě nebude úplně easy a děkuji _daRK za pádný komentář ihned výše. Chápu, že pro uživatele, kteří KODI používají již delší dobu a zkoušeli i třeba různé možnosti/boxy, je tohle hračka, pro někoho to však může být celkem pain.
Byly doby, kdy jsem rozebíral PSP do posledního štoubku, zkoušel jsem jailbreak či si hrál s Nintendem, ale tohle jsou doby minulé, proto jsem se obrátil sem na forum. Je ale fakt, že na netu je spousta návodů a myslím si, že bych to snad mohl zvládnout (třeba né na první pokus, ale věřím, že by se to nakonec rozjelo

)
Tím, že tohle řeším vůbec poprvé, tak samozřejmě budu potom řešit asi i další vychytávky - zda funguje ovladač od tv přímo s boxem a co je pro to nutné donastavit/přikoupit, nebo zda je nutný druhý ovladač atd. No, je to celkem zábava musím říct