V tomto smere je Sony totalny smejd. S nedostatkom miesta bojujem prakticky od začiatku. Mali sme rozne streamovacie sluzby, ale musel som to zrusit a odinštalovať aplikacie a zostal som iba pri KODI a Joj play. Najma to KODI zozerie velmi vela miesta a to som v nastaveniach obmedzil co sa dalo, aby netahalo ziadne doplnkove data a obrazky do library. Mam Sony 75X90J, tv za 1500eur a soudruzi zaspali dobu a dali tam velkost disku z roku 2000. To taky Metz 43mub8000 za 300eur ma disk 12GB a doteraz som nemal ani raz problém s nedostatkom miesta. Bohuzial ohladom disku je Sony asi najvacsi smejdak na trhu ... Co ma prekvapuje, v ziadnom teste alebo recenzii na to nikto neupozorni. Pri vybere mobilu, tabletu, notebooku je to jedno z hlavných kriterii. Ale smart Android TV asi disk k svojej prevadzke nepotrebuje, ze ano ...
-- 12. 1. 2023 19:10 --kempesss3 píše:Opravdu se musi fyzicky odpojit ethernet kabel, abych se pripojil do wifi site?
Otestoval som to a mas asi pravdu. Skusal som speedtest, cez kábel som na 95Mbit, na wifi sa to nechcelo pripojit, iba ked som vytiahol kabel, potom som cez wifi dosiahol 250Mbit ...